Kesän 2019 kilpailukalenteri on nyt valmis!

2.5.2019

Kisakausi 2019 alkaa reilun viikon päästä Tikkakoskelta, jossa on Duathlonin SM-kilpailut. Tikkakosken SM-kilpailuihin voi vielä ilmoittautua parin päivän ajan. Kansallisien kilpailujen kauden avaa Tuusulanjärvi Triathlon, joka järjestetään 2.6. Kansallisia kilpailuja on tänä kesänä Tuusulan lisäksi Kuopiossa 3.8. ja Porissa 4.8.

Ensimmäisen Suomen Cup kilpailu on Vanajanlinassa, jossa on sarjoja sekä lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Suomen Cupissa on tänä kesänä kahdeksan kilpailua. Aikuisille ja lapsille on tarjolla viisi kilpailua, joista iästä riippuen lasketaan 3-5 kilpailun pisteet yhteen kokonaistulokseen. Nuorilla kilpailuja on seitsemän ja näistä viiden kilpailun pisteet ratkaisevat kisan kokonaisvoiton.

SM-kilpailuja järjestetään tänä kesänä Duathlonin lisäksi Vantaalla, Lohjalla, Joroisissa ja Tahkolla ja Käringsundissa. Huomaathan - ennen kuin ilmoittaudut SM-kilpailuihin, tarkista, onko sinulle voimassa oleva liittojäsenyys seuraasi Suomisportissa. SM-kilpailujen lähtölistat tarkistetaan heti kun ilmoittautuminen on umpeutunut. Jos henkilön tietoja ei löydy Suomisportista, hän ei voi edustaa seuraansa eikä hän voi kilpailla SM-mitaleista eikä hänen tietonsa tule virallisiin SM-tuloslistoihin!

2019 KILPAILUKALENTERI