Koulutus

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
PDF-tiedostoTriathlonistin polkuESITYS2021.pdf (2.1 MB)
TRIATHLONISTIN POLKU, ESITYS NUOREN TRIATHLONISTIN HARJOITTELUSTA

Triathlonliiton valmentajakoulutukset

Triathlonliitto järjestää valmentajakoulutuksia yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa Vierumäellä. Koulutusten sisällöistä ja opetuksesta vastaavat Antti Kauhanen ja Mika Luoto.

ESIMERKKISISÄLLÖT KOULUTUKSISTA LÖYTYY TRIATHLONLIITON KOULUTUSPROSESSIT-DOKUMENTISTA

1.-taso

Triathlonin tason 1 valmentajakoulutus keskittyy hyvän harjoituksen ja harjoitusviikon ympärille. Aihealueita ovat fyysisten ominaisuuksien kehittäminen, triathlonin lajien tekniikka ja harjoittelu, psyykkinen valmennus sekä taitoharjoittelu.

2.-taso

Tason 2 valmentajakoulutuksessa painopiste on harjoitusjakson ja harjoitusvuoden suunnittelu sekä seuranta. Tätä teemaa käsitellään fyysisten ominaisuuksien, lajien harjoittelun sekä taitovalmennuksen kautta. Lisäksi koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita ovat ravinto ja psyykkinen valmennus.

3.-taso

Tason 3 valmentajakoulutus syventää tietoja ja osaamista lajien harjoittelusta, taitovalmennuksesta, psyykkisestä valmennuksesta sekä ravintovalmennuksesta. Koulutuksessa tutustutaan myös Triathlon-tutkimuksen tämän hetken tilaan sekä erityisolosuhteiden (kuuma, korkea ilmanala) hallintaan.

Vuoden 2021-2022 koulutukset

1.-taso

Paikka: Suomen Urheiluopisto Vierumäki

Kouluttajat: Antti Kauhanen ja Mika Luoto

Koulutuksen lähijaksot: 29.- 31.10.2021 ja 21.-23.1.2022

Kurssihinta 550 € sisältää koulutuksen lisäksi:

  • opistotasoisen majoituksen 2 hh huoneessa täysihoidolla (tulopäivän päivällisestä, lähtöpäivän lounaaseen) 
  • Priima oppimisalusta käytön ja koulutusmateriaalit

Kurssimaksu laskutetaan aina kokonaisuudessaan, vaikka henkilö olisikin estynyt osallistumaan toiselle jaksolle tai ei halua yöpyä opistolla. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

2.-taso

2-tason koulutukseen voivat hakeutua kaikki Triathlonliiton 1-tason koulutuksen suorittaneet henkilöt. Henkilöt, jotka eivät ole suorittaneet Triathlonliiton 1-tason koulutusta, mutta omaavat pitkän valmennuskokemuksen ja joilla on liikunta-alan koulutustaustaa, voivat hakeutua koulutukseen lähettämällä valmentaja-CV:n osoitteeseen kaisa.tamminen@triathlon.fi. Triathlonliitto arvio jokaisen CV:n erikseen ja tekee päätöksen hakijan pätevyydestä hakeutua 2-tason koulutukseen ilman liiton 1-tason koulutuksen suorittamista.

Hinta 750€ per. henkilö, hinta sisältää:

  • Täysihoidon lähijaksoilla (3x 2vrk)
  • Yleiskouluttajan (Suomen Urheiluopisto) sekä lajikouluttajan
  • Koulutusmateriaalin lajisisältöineen

 

 

PDF-tiedostoTriathlonliitto koulutusprosessit (1).pdf (917 kB)
TRIATHLONLIITON KOULUTUSPROSESSIT

Triathlonkilpailuun valmistautuminen- Henrik Goesch alle 8h täysmatkalla

https://www.youtube.com/watch?v=4DLlLpFKjzM&t=2392s

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

ET OLE YKSIN VERKKOKOULUTUS