Koulutukset

Triathlonliiton valmentajakoulutus

1-taso

Triathlonin tason 1 valmentajakoulutus keskittyy hyvän harjoituksen ja harjoitusviikon ympärille. Aihealueita ovat fyysisten ominaisuuksien kehittäminen, triathlonin lajien tekniikka ja harjoittelu, psyykkinen valmennus sekä taitoharjoittelu.

2-taso

Tason 2 valmentajakoulutuksessa painopiste on harjoitusjakson ja harjoitusvuoden suunnittelu sekä seuranta. Tätä teemaa käsitellään fyysisten ominaisuuksien, lajien harjoittelun sekä taitovalmennuksen kautta. Lisäksi koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita ovat ravinto ja psyykkinen valmennus.

3-taso

Tason 3 valmentajakoulutus syventää tietoja ja osaamista lajien harjoittelusta, taitovalmennuksesta, psyykkisestä valmennuksesta sekä ravintovalmennuksesta. Koulutuksessa tutustutaan myös Triathlon-tutkimuksen tämän hetken tilaan sekä erityisolosuhteiden (kuuma, korkea ilmanala) hallintaan.

Lisätietoa koulutuksista löytyy koulutus välilehdeltä

Liikunnan aluejärjestöt

Liikunnan aluejärjestöt tarjoavat monenlaista koulutusta seuroille. 

Tervetuloa ohjaajaksi -verkkokoulutus

Olympiakomitean koulutus on suunnattu uusille ohjaajille tai seurojen valmentajakerhoille, jotka haluavat perehdyttää uudet ohjaajat tehtäväänsä. Verkkokoulutus kestää 35 minuuttia ja sitä voi katsoa myös pienissä osissa. Koulutus koostuu seuraavista osioista: Perustietoa ohjaamisesta, Ohjaamisen suunnittelu, Ohjaaminen, Oma kehittyminen sekä Tukimateriaalia ohjaajalle. Tämä koulutus on maksuton. Koulutukseen


Sivu päivitetty 24.11.2023.