Jäsenseuran etuudet ja oikeudet

Suomen Triathlonliitto ry:llä on 99 jäsenseuraa. Liitossa ei ole henkilöjäseniä, vain jäsenyhteisöjä.

Triathlonliiton jäsenseuran jäsenen etuudet ja oikeudet:

1.Kilpailulisenssit ja Sporttiturvavakuutus: Jäsenseuran urheilijat voivat hankkia vuosilisenssin sekä Pohjolan Sporttiturvavakuutuksen, mikä avaa mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin.

2.Ohjaaja- ja Valmentajakoulutukset:Triathlonliiton jäsenseurojen jäsenillä on oikeus osallistua liiton järjestämiin ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin. Tämä tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisen laajentamiseen triathlonin parissa.

3. Edustusmahdollisuudet:Jäsenseuran urheilijoilla on mahdollisuus tulla valituksi Triathlonliiton edustusvalmennusryhmien harjoitusleireille ja osallistua ulkomaisiin kilpailutapahtumiin, joihin Triathlonliitto lähettää edustajia tai joukkueita.

Tuplaturvavakuutus:

Triathlonliitto on vakuuttanut kaikki jäsenseuroissaan vapaaehtoistyötä tekevät ohjaajat, valmentajat ja luottamushenkilöt tapaturmien varalta. Nämä henkilöt toimivat vapaaehtoistyössä seuransa toimeksiannosta. Tuplaturva kattaa myös jäsenseurojen vastuuvakuutuksen, joka korvaa mahdollisia vahinkoja, jotka tapahtuvat ns. kolmansille osapuolille.

Tuplaturvavakuutus ei aiheuta erillisiä kustannuksia, vaan se on osa Triathlonliiton tarjoamia etuuksia vapaaehtoistyöntekijöille. Tämä kattava vakuutus tarjoaa turvaa ja suojaa niille, jotka tekevät vapaaehtoistyötä seurojensa hyväksi.

Ohjaaja- ja valmentajakoulutus:

Triathlonliiton alaisiin ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin voivat osallistua vain Triathlonliiton jäsenseurojen jäsenet.

Triathlonliiton alaisiin ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin ovat oikeutettuja osallistumaan ainoastaan Triathlonliiton jäsenseurojen jäsenet. Jäsenyys tarjoaa etuoikeuden hyödyntää liiton koulutustarjontaa ja kehittää seuran jäsenten osaamista triathlonin ohjaajina ja valmentajina.

TEOSTO ja GRAMEX:

Triathlonliiton jäsenseurat ovat automaattisesti osana Olympiakomitean musiikin julkista esittämistä koskevassa sopimuksessa. Tämä tarkoittaa, että jäsenseurojen ei tarvitse erikseen maksaa TEOSTO:n tai GRAMEXin korvauksia musiikista, joka soitetaan seuran järjestämissä tilaisuuksissa. Sopimus kattaa musiikin julkisen esittämisen osana seurojen tapahtumia ja toimintaa, mikä helpottaa seurojen järjestelyjä ja taloudellista taakkaa musiikin käytöstä.

Suomisport

Suomen Triathlonliiton jäsenseura voi hyödyntää Suomisport-järjestelmää oman seuransa laskutukseen ja tapahtumanhallintaan ilman erillisiä kiinteitä kustannuksia. Lisäksi Suomisportia voi käyttää jäsenrekisterinä. Tämä tarjoaa seuroille mahdollisuuden hallinnoida jäsentietojaan ja toteuttaa talousasioitaan kätevästi yhdessä paikassa ilman lisäkustannuksia.

Päivitetty 10.1.2024