Jäsenseuran etuudet ja oikeudet

Suomen Triathlonliitto ry:llä on 98 jäsenseuraa. Liitossa ei ole henkilöjäseniä, vain jäsenyhteisöjä.

Triathlonliiton jäsenseuran jäsenen etuudet ja oikeudet:

Jäsenseuran urheilijat voivat ostaa joko kansallisen tai kansainvälisen kilpailulisenssin.

Triathlonliitom jäsenseurojen jäsenellä on oikeus osallistua Triathlonliiton ohjaaja- ja valmentajakoulutukseen.

Jäsenseuran urheilijoilla on mahdollisuus tulla valituksi Triathlonliiton edustusvalmennusryhmien harjoitusleireille sekä ulkomaisiin kilpailutapahtumiin, joihin Triathlonliitto lähettää henkilöitä tai joukkueita.

Jäsenseuran urheilijoilla on mahdollisuus tulla valituksi Triathlonliiton valmennustukea nauttivien urheilijoiden ryhmään.

Tuplaturvavakuutus:

Triathlonliitto on vakuuttanut tapaturman varalta kaikki jäsenseuroissaan vapaaehtoista talkootyötä tekevät ohjaajat, valmentajat ja luottamushenkilöt, jotka tekevät vapaaehtoistyötä seuransa toimeksiannosta. Tuplaturva sisältää myös jäsenseurojen vastuuvakuutuksen, joka korvaa ns. kolmannelle osapuolelle sattuneita vahinkoja. Tuplaturvavakuutuksesta ei veloiteta erikseen.

Ohjaaja- ja valmentajakoulutus:

Triathlonliiton alaisiin ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin voivat osallistua vain Triathlonliiton jäsenseurojen jäsenet.

TEOSTO ja GRAMEX:

Triathlonliiton jäsenseurat ovat automaattisesti mukana Suomen Liikunnan ja Urheilun musiikin julkista esittämistä koskevassa sopimuksessa. Näin ollen jäsenseuran ei tarvitse erikseen maksaa TEOSTO tai GRAMEX korvauksia seuran järjestämissä tilaisuuksissa soitetusta musiikista.

Suomisport

Suomen Triathlonliiton jäsenseura voi käyttää Suomisport järjestelmää ilman erillistä kiinteää kustannusta oman seuransa laskutukseen ja tapahtumanhallintaan. Suomisporttia voi myös käyttää jäsenrekisterinä

Päivitetty 23.3.2022