Age Group Team Finland

Haku Age Group Team Finland (AG) - maajoukkueen jäseneksi vuodeksi 2023

Haku AG-maajoukkueeseen vuodeksi 2023 on avattu -  miten pääsen edustamaan Suomea kansainvälisiin kisoihin?

Voit liittyä AG-maajoukkueeseen, jos asut vakituisesti Suomessa ja olet Suomen Triathlonliittoon kuuluvan seuran jäsen, sinulla on kansainvälinen kilpailulisenssi, ja kilpailukuntosi riittää kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin. AG-toiminta on avointa eli ryhmään ei ole erillistä karsintajärjestelmää. Suomen liitolla on KV-kisoihin runsaasti paikkoja.

Miten toimin? 

  1. Ilmoittaudu kisoihin viimeistään 45 päivää ennen kisaa lähettämällä sähköpostia toimistolle (kaisa.tamminen@triathlon.fi)
  2. Kansainvälisissä arvokisoissa käytetään Suomen virallista kisapukua. Jos sinulla ei ole virallista kisapukua, voit tilata sen Bioracerin verkkokaupasta. Seuraava tilausaika on keväällä 2023. Linkki verkkokauppaan lähetetään kaikille AG-maajoukkueen jäsenille.
  3. Suorita Puhtaasti Paras koulutus ja lähetä siitä diplomi kaisa.tamminen@triathlon.fi https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi

Voit liittyä AG-maajoukkueeseen, vaikka et lähde tulevana kesänä yhteiselle kisamatkalle. Tässä tapauksessa täytä vain hakukaavake.

Leirit

AG maajoukkueelle järjestetään vuonna 2023 kolme lajipainotteista leiriä. Leirit ovat avoimia kaikille AG urheilijoille eli henkilön ei tarvitse virallisesti kuulua AG Team Finlandiin. Lisätietoa leireistä saa Torsti Tähtiseltä (torsti.thtinen(at)gmail.com)

Kilpailut

AG maajoukkue tekee vuosittain 1-2 yhteistä kisamatkaa. Yhteisten kisamatkojen määrä riippuu osallistujamääristä. Jos lähtijöitä on yli 10 henkeä, liitto osallistuu matkan organisointiin. Urheilijat voivat sen sijaan osallistua mihin tahansa kansainvälisiin kisoihin ilmoittamalla siitä liiton toimistolle. Tällöin he vastaavat itse kaikista matkajärjestelyistä.

Jos haluat lähteä kisoihin:

  1. Valitse kisa kalenterista: https://triathlon.org/events
  2. Varmista, että sinulla on kisapuku
  3. Ilmoittaudu viimeistään 45 päivää ennen kisaa lähettämällä sähköpostia toimistolle (kaisa.tamminen@triathlon.fi)

Kaikki kansainväliset kisat löytyy World Triathlonin sivuilta

VUODEN 2023 KISAT

Multisport tapahtuma, jossa mm. pitkän matkan MM-kisa  Ibiza 29.4 - 07.5.

Sprintin EM-kisa, Madrid 2-4.6.

Sprintin MM-kisa Hampuri 13. - 16.7. 

Puolimatkan EM-kisa Menen (BEL) 18-20.8.

Täyden matkan EM-kisa Almere 9.9.

Pontevedra World Triathlon Championship Finals 22-24.9.

  • Age-groupilla matkoina sekä supersprint että perusmatka

Age Group Team Finland

Torsti Tähtinen

torsti.thtinen(at)gmail.com

Juuso Manninen

juuso.manninen(at)triathlon.fi