Age Group Team Finland

AG Teamiin liittyminen on avoin kaikille, jotka täyttävät seuraavat ehdot: vakituinen asuminen Suomessa, jäsenyys Suomen Triathlonliittoon kuuluvassa seurassa, kansainvälinen kilpailulisenssi ja riittävä kilpailukunto kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin. AG-toimintaan ei ole erillistä karsintajärjestelmää, sillä Suomen liitolla on tarjolla runsaasti paikkoja kansainvälisiin kilpailuihin.

Miten toimin? 

  1. Ilmoittaudu kisoihin viimeistään 45 päivää ennen kisaa lähettämällä sähköpostia toimistolle (kaisa.tamminen@triathlon.fi)
  2. Kansainvälisissä arvokisoissa käytetään Suomen virallista kisapukua. Jos sinulla ei ole virallista kisapukua, voit tilata sen Bioracerin verkkokaupasta. Seuraava tilausaika on keväällä 2024. Linkki verkkokauppaan lähetetään kaikille AG-maajoukkueen jäsenille.
  3. Suorita Puhtaasti Paras koulutus (https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi)

Leirit

AG maajoukkueelle järjestetään vuonna 2024 kolme lajipainotteista leiriä. Leirit ovat avoimia kaikille AG urheilijoille eli henkilön ei tarvitse virallisesti kuulua AG Teamiiin. Lisätietoa leireistä saa Torsti Tähtiseltä (torsti.thtinen(at)gmail.com)

AG Teamin juoksupainotteinen leiri 19.-21.1.2024

Triathlonliiton AG Teamin juoksupainotteisella leirillä valmentajina toimivat Timo Vuorimaa ja Torsti Tähtinen. Leiri järjestetään Vierumäen Urheiluopistolla ja sen hinta on 260 €, laskutettuna tammikuun alussa. Tutustu tarkemmin, ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu unohtumattomaan triathlonkokemukseen!

AG Teamin uintipainotteinen leiri 19.-21.4.2024

Triathlonliiton AG Teamin uintipainotteisella leirillä valmennuksesta vastaavat Timi Malinen ja Torsti Tähtinen. Leiri pidetään Pajulahden Urheiluopistolla, ja sen hinta on 260 €. Leirin tarkka ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2024. Ole valmiina tarttumaan tilaisuuteen!

Kilpailut

AG Team järjestää vuosittain 1–2 yhteistä kisamatkaa, joiden toteutuminen riippuu osallistujamääristä. Mikäli lähtijöitä on yli 10 henkeä, liitto osallistuu matkan organisointiin. Urheilijat voivat myös osallistua mihin tahansa kansainvälisiin kisoihin ilmoittamalla siitä liiton toimistolle. Tässä tapauksessa he vastaavat itse kaikista matkajärjestelyistä.

Jos haluat lähteä kisoihin:

  1. Valitse kisa kalenterista: https://triathlon.org/events
  2. Varmista, että sinulla on kisapuku
  3. Ilmoittaudu viimeistään 45 päivää ennen kisaa lähettämällä sähköpostia toimistolle (kaisa.tamminen@triathlon.fi)

VUODEN 2024 KISAT

14.9.2024 Almere täydenmakan EM-kisa

Ohje Almeren EM-kisaan osallistuville:

  1. Ilmoitaudu kisaan järjestäjän sivujen kautta ja maksa osallistumisesi
  2. Ilmoita liittoon 14.7.2024 mennessä, että haluat osallistua EM-kisaan

21.9.2024 Vichy Sprintin EM-kisat

17.-20.10.2024 Malaga perus-ja sprinttimatkan MM-kisa 

Kaikki kansainväliset kisat löytyy World Triathlonin sivuilta


Age Group Team Finland

Torsti Tähtinen

torsti.thtinen(at)gmail.com

Juuso Manninen

juuso.manninen(at)triathlon.fi


Sivu päivitetty 24.11.2024