Ohjeet seuroille

OHE SUOMISPORTIN KÄYTTÖÖN

Profiilin luominen Suomisporttiin Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.

  1. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi.
  2. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.
  3. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Muista lisätä profiiliin henkilötunnuksesi ja osoitetietosi!
  4. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Seurakäyttäjän aktivointi ja yhdistäminen seuraan (ohje 2.3.2021)

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi.

3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.

Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

6. Ota yhteys Triathlonliitoon kaisa.tamminen@triathlon.fi ja kerro mailissa nimesi + Sportti ID:si.

7. Yhteydenoton jälkeen Triathlonliitto yhdistää sinut seuraasi, eli antaa sinulle seuran pääkäyttäjä -statuksen: Saat Suomisportista sähköpostiviestin seuratunnuksen aktivoimiseksi ja salasanan määrittämiseksi.

8. Seurakäyttäjänä kirjautuminen tapahtuu kirjautumissivulta linkistä ”Kirjaudu Suomisport-salasanalla (liitto- ja seurakäyttäjät)”. Kirjauduttuasi sisään, päivitä seuran yhteystiedot ja tallenna ne. Voit nyt myös kutsua seurallesi muita seurakäyttäjiä, tehdä jäsenmaksuja nipussa ja ilmoittaa seurasi liikkujia tapahtumiin.

9. Seurakäyttäjien kutsuminen:

Huom! Henkilön tulee olla rekisteröitynyt Suomisporttiin, jotta hänet voi kutsua seurakäyttäjäksi. Vain seuran pääkäyttäjä voi kutsua uusia seurakäyttäjiä.

  • Mene etusivulla kohtaan: Katso kaikki seurakäyttäjät - Klikkaa kohtaa Toiminta - Lisää käyttäjä sukunimen ja Sportti- ID:n avulla ja määrittele hänelle oikeudet - Paina Lisää käyttäjä kohtaa
  • Uusi seurakäyttäjä saa Suomisporilta sähköpostin, jossa häntä pyydetään tekemään itselleen salasana järjestelmään. Kun käyttäjällä on salasana, hän voi kirjautua järjestelmään seurakäyttäjänä.