Triathlon harrastajien oma Sporttiturva-vakuutus

OP Vakuutus Oy tarjoaa nyt Triathlonin harrastajille oman tapaturmavakuutuksen hintaan 91 €

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?
Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
• ottelu/kilpailu/turnaus
• harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
• kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja  paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Sporttiturva lyhyesti

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena.
Esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

• Hoitokorvaus 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
• Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
• Haittakorvaus 30 000 €.
• Kuolinkorvaus 8 500 €.

OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja sivulta op.fi ja OPn palvelunumerosta 0303 0303. Sporttiturvan vakuutusehdot L1505.

 

Vakuutus ostetaan Suomisportista: www.suomisport.fi kohdasta: Osta lisenssi

HUOM! Ennen kuin ostat vakuutuksen, varmista, että Suomisportin profiilissasi on hetu ja osoite! Jos näitä tietoja ei ole, vakuutustiedot eivät siirry OP:lle.

 

HUOM! Kun ostat lisenssiä, antaa se ensin summaksi vain 10 €. Lopullinen hinta tulee vasta siinä vaiheessa kun olet "kassalla" maksamassa vakuutusta.

 

Pohjola Terveysmestari-palvelu auttaa vahingon sattuessa


OP:n sporttiturvan haltijoille on lanseerattu vahingon sattuessa uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa  ajan lähimpään  hoitolaitokseen OP:n kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta.

Terveysmestari: puh. puh. 0100 5225, avoinna joka päivä klo 7-23