Kilpailut

Vuoden 2024 SM-kisat 

Duathlon - Tikkakoski 18.5.

Supersprintti + Joukkueviesti- Vantaan Kuusijärvi 8.6.

Kaikki ikäluokat (nuoret, elite ja AG) voivat osallistua vuonna 2024 supersprintin SM-kilpailuun. Kilpailu on peesivapaa kaikille ikäluokille.

Joukkuevistissä AG.n yhteen laskettu ikä tulee olla vähintään 180 vuotta.

Sprintti – Oittaa 6.7.

Perusmatka – Joroinen 12.-13.7.

Puolimatka - Challenge Turku 28.7.

Täydenmatkan SM-kisa IRONMAN Tallinna 24. elokuuta 2024. 

Tärkeää tietoa IRONMAN Tallinnan SM-kilpailuun osallistumisesta

Tallinnan täydenmatkan Ironman-kilpailun yhteydessä järjestetään tänä vuonna Suomen täydenmatkan mestaruuskilpailut. Suomen Triathlonliitto vastaa suomalaisten lisenssien tarkastuksesta ja myynnistä SM-kilpailun vuoksi. Tallinnan kilpailussa noudatetaan samoja sääntöjä kuin kotimaisissa kisoissa, eli kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi ja SM-kisan osallistujien pitää olla triathlonliiton alaiseen seuran jäseniä. Seurojen jäsenet tarvitsevat kilpailulisenssin (vuosilisenssi), kun taas seuroihin kuulumattomat voivat hankkia päiväkohtaisen kilpailulisenssin.

Seurojen jäsenet - muistathan käyttää alennuskoodia, jolla saa 5 % alennuksen Tallinnan kilpailumaksusta. Koodi on: IMFINCHAMP24.


Jos olet ilmoittautunut kisaan, mutta et ole käyttänyt koodia, ota yhteys Tallinna kisaorganisaatioon alennuksen saamiseksi.

Tulokset:

  • Kaikki osallistujat osallistuvat sekä oman ikäluokkansa SM-kilpailuun että Yleisen sarjan SM-kilpailuun.
  • Yleisen sarjan lopputulokset määrittyvät kilpailun loppuajan perusteella. Yleisellä sarjalla ei ole omaa erillistä lähtöä.

Muut kisat

Ruukki Triathlon 2.6.2024

Varkaus City Triathlon 14.6.2024

Ironman 70.3 Lahti 29.6.

Suomen Cup 2024: