Kesän 2024 Triathlon SM-kilpailut ja Suomen Cup laajenee uusiin ulottuvuuksiin!

1.2.2024

Triathlonliiton hallitus on myöntänyt vuosiksi 2024–2025 Suomen mestaruuskilpailujen järjestämisvastuun TriFF Oy:lle Vantaalle, Pace Oy:lle Oittaalle, Fintriathlnon Oy:lle Joroisiin ja Challenge Turulle. Tämä päätös takaa, että supersprintin, viestien, sprintin, perus- ja puolimatkan SM-kilpailut käydään samoilla huippupaikoilla sekä tulevana että seuraavana kesänä. Duathlonin ja täydenmatkan SM-kilpailut on puolestaan myönnetty vain vuodelle 2024.

Kilpailukauden jännitystä kasvattaa entisestään myös Suomen Cupin laajeneminen. Viime kesänä suurta suosiota niittänyt Suomen Cup oli suunnattu lapsille ja nuorille, ja tänä kesänä Cupiin lisätään sekä elite- että AG-sarjat. Cupissa kilpaillaan yksilö- ja seuratasolla, ja voittajat palkitaan kesän lopulla molemmissa kategorioissa – lapset, nuoret ja elite sekä AG.

Triathlonin ystäville on luvassa jännittävä kesä täynnä huipputason kilpailuja, ja odotamme innolla näkevämme kaikki triathlonharrastajat upeiden kisojen äärellä.

Kisakalenteri

Jokaisella Triathlonliiton jäsenseuran jäsenellä tulee olla voimassa oleva lisenssi kaudelle 2024. Lisätietoa lisensseistä