ITU hyväksyi kolme uutta suomalaista tuomaria!

28.1.2019

Israelissa TO 1 kurssilla oli opiskeijoita Suomen lisäksi mm. Virosta ja Kazakhstanista.
Israelissa TO 1 kurssilla oli opiskeijoita Suomen lisäksi mm. Virosta ja Kazakhstanista.

Tuomaritoiminta on yksi Tritahlonliiton kehityksen painopistealue

Suomen Triathlonliitto on kehittänyt omaa tuomaritoimintaansa kouluttamalla lisää tekijöitä tuomaritoimintaan. Viime syksynä liitto koulutti kolme uutta tuomaria, jotka ITU on nyt hyväksynyt omaan tietokantaansa level-1 tason tuomareiksi. Kaikilla näillä tuomareilla on nyt siis ITU:n sertifikaatti 1-tasosta ja he voivat toimia ITU:n ja ETU:n alaisissa kisoissa tuomareina.

Liitolla oli jo aiemmin kolme TO-1 tason tuomaria, joista kaksi, Jaakko Mattila ja Hubertus von Frenckell, toimivat edelleen tuomareina. Mitja Kylliäinen, Kaisa Tamminen ja Juha Välimäki suorittivat koulutuksen vuoden 2018 syksyllä.

Tänä vuonna liiton on tarkoitus jatkaa tuomareiden kouluttamista ja tavoite on saada vuoden 2019 aikana vähintään kolme uutta tuomaria toimintaan. Jos tuomaritoiminta kiinnostaa, ota yhteys toimistolle: kaisa.tamminen(at)triathlon.fi.

Liiiton tämän hetkisistä tuomareista Jaakko Mattila, Juha Välimäki, Mitja Kylliäinen ja Kaisa Tamminen toimivat liiton tuomarityöryhmässä. Työryhmä on juuri nyt päivittämässä  liiton kilpailusääntöjä (kilpailu- ja kilpailunjärjestämissäännöt). Jos joku kohta on mietityttänyt säännöissä, nyt on oikea aika reagoida! Tässäkin tapauksessa kannattaa lähettää toimistolle viestiä!

 

ITU:n TO-1 levelin aktiiviset tuomarit Suomessa:

TO's ID

First name

Last name

12061

Mitja

Kylliainen

10675

Jaakko

Mattila

12060

Kaisa

Tamminen

12059

Juha

Välimaki

10746

Hubertus 

von Frenkell