Syyskokouksen päätöksiä

2.12.2021


Yli 20 seuraa oli edustettuna syykokouksessa!

Triathlonliiton syyskokous pidettiin viime lauantaina verkkokokouksena. Paikalla oli taas ilahduttava määrä jäseniä. Kokouksessa käytiin erittäin hyvää keskustelua ja tehtiin isojakin päätöksiä.

Lisenssi ja jäsenmaksu uusitus toteutuu

Syyskokous hyväksyi vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja budjetin. Syyskokous hyväksyi myös jäsenmaksu / lisenssiuudistuksen. Uudistuksen myötä seuroille tehdään helmikuun lopussa kysely jäsenmääristä ja jäsenmaksu 2022 laskutetaan maalikuussa kyselyn vastausten perusteella. Lisenssit tulevat myyntiin jo tämän vuoden puolella.

Hallitus sai kaksi uutta jäsentä

Syyskokous valitsi myös kolme hallituksen jäsentä. Sähköisen äänestyksen takia äänimäärät laskettiin yhden desimaalin tarkkuudella. Äänestyksessä käytössä oli 40 ääntä. Hallituksessa jatkaa Mika Luoto, joka sai 15,7 ääntä. Uusina jäseninä valittiin Kari Heinonen 6,7 äänellä ja Juha Välimäki 5,7 äänellä.

Myös Kurinpitovalikuntaan muutoksia

Syykokous valitsi myös kurinpitovaliokunnan vuodelle 2022. Sen kokoonpano on seuraava, Mika Taberman, Heikki Jaatinen, Matti Hurula ja Perttu Mukkala. Kokouksen päätöksen mukaisesti vakavat eettiset rikkomuksen siirtyvät SUEK:n Kurinpitovaliokunnan käsiteltäväksi.

Pöytäkirja