Tahkolla käydään lauantaina kisaa viimeisistä aikuisten henkilökohtaisista SM-mitaleista!

6.8.2019

Täydentyykö Juha-Matti Halosen mitalisaldo Tahkolla?
Täydentyykö Juha-Matti Halosen mitalisaldo Tahkolla?

Täydentääkö Juha-Matti Halonen tämän kauden SM-mitalisaldoaan lauantaina?

Tahkon täydenmatkan kisa päättää kauden 2019 aikuisten henkilökohtaisen SM-kisarupeaman. Tahkolla lähtöviivalle asettuu tuttuja nimiä kauden aiemmista koitoksista. TriahlonSuomen Juha-Matti ”Jupu” Halonen sai tehdä Lohjalla hartiavoimin töitä pyöräosuudella, sillä vetohaluja ei muilta löytynyt. Lohjan perusmatkalla tämä uurastus palkittiin pronssimitalilla. Joroisen puolimatkalla sijoitus parani yhdellä ja kotiin tuomisena oli näin hopeamitali. Halosella onkin nyt mahdollisuus täydentää tämän kesän mitalirivistöään kultamitalilla, sillä ennakkoveikkauksissa hänelle povataan voittoa SM-kisasta.

Jarmo Risannen lähtee kisaan taistelemaan SM-mitaleista

Koiviston Iskun Jarmo Rissanen oli Joroisten perusmatkan kokonaiskilpailuissa tänä vuonna seitsemäs ja hän lähtee varmasti Tahkolle parantamaan tätä sijoitustaan. Rissasen päätähtäin on 2019 Zofingenin Duathlonin pitkän matkan maailmanmestaruuskisoissa ja tämä vaikuttanee myös Tahkon kilpailuun. Onnistuessaan Rissanen on jopa potentiaalinen mestarisuosikki ja taistelee näin ollen tosissaan SM-mitaleista.

Mikä on viime vuoden voittaja Toni Pystön sijoitus?

Nastola Triathlonin Tomi Pystö voitti viime vuonna Tahkon täydenmatkan kisan ja hän on ehtinyt kisata tänä kesänä kaikissa päälajin SM-kilpailuissa. Vantaalla ja Joroisilla hän ylsi pronssille ja Lohjalla hän sijoittui viidenneksi. Turun Urheiluliiton Ilkka Utriainen sijoittui taas keväällä Vantaan sprintin SM-kisoissa neljänneksi. Ennakkoveikkausten mukaan Pystö taistelee tänä vuonna Tahkolla mitalisijoista Ilkka Utriaisen kanssa.

Kokonaiskisan voittotaistelussa on mukana myös Aliaksandr Vasilevich

Suomalaisten ohessa kisaan lähtee valkovenäläinen Aliaksandr Vasilevich. Tilastojen perusteella hänellä on Halosen ja Rissasen ohella hyvät mahdollisuudet kokonaiskilpailun voittoon.

Tahkon liveseurata