Neljä päivää Lahden Ironmaniin, olethan ostanut jo lisenssin tapahtumaan!

19.6.2019Kansainvälinen lisenssi

Nokian Tyres Ironman 70.3 Lahden kisa lähestyy ja nyt kannattaa tarkistaa, että päivälisenssi tapahtumaan on ostettu Suomisportista. Lahden Ironman kilpailu luokitellaan kansainväliseksi kilpailuksi ja tästä syystä jokaisella kilpailijalla tulee olla kansainvälinen lisenssi. Suomisportista voi ostaa joko koko vuoden voimassa olevan lisenssin, jonka hinta on 17 € tai päivälisenssin, jonka hinta on 5 €.  Vuosilisenssin voit ostaa, jos olet Triathlonliiton alaisen seuran jäsen ja olet ostanut liittojäsenyyden Suomisportista tai seurasi on ostanut sen sinulle. Päivälisenssin voi ostaa, vaikka ei olisikaan minkään seuran jäsen, tuolloin valitaan seuran kohdalla vaihtoehto – 00- Ei Seuraa – No Club.

Päivälisenssin voi ostaa myös paikan päältä, jolloin sen hinta on 10 €. Paikan päällä maksuvälineinä käyvät yleisimmät kortit tai käteinen. Jos käytät käteistä, varaathan tasarahan mukaan!

Triathlonliitto suosittelee päivälisenssin ostamista etukäteen, näin vältetään ruuhkat kilpailijoiden rekisteröinnissä!

Suomisportin applikaatio

Suomisportilla on hyvä applikaatio, jossa näkyvät kaikki jäsenyydet ja lisenssit. Triathlonliitto suosittelee applikaation hankkimista, sillä se toimii myös offline-tilassa ja sen kautta on helppo todistaa lisenssin voimassaolo tapahtumissa. Saat ladattua applikaation täältä: https://info.suomisport.fi/

Kilpailijoiden rekisteröinti

Kilpailijoiden rekisteröinti Lahden Sibeliustalolla on auki:

torstaina 27.6. klo 10.00-18.00

perjantaina 28.6. klo 10.00-20.00

lauantaina 30.6 klo 08.00-09.00

Athlete Guide

Athlete Guide löytyy täältä: http://eu.ironman.com/~/media/5aa08ee0e008451ca56770605b46472d/athleteguide%20nokiantyresironman703finland.pdf

Ohje päivälisenssin ostamiseen:

Jos sinulla ei ole profiilia Suomisportissa, aloita kohdasta 1. Jos sinulla on profiili, aloita kohdasta 2.

1.   Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.

 1. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi.

 2. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

 3. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili.

 4. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi. Tarkista vielä, että laitoit osoitetietosi profiiliisi!

2.   Lisenssin ostaminen (profiilin luomisen jälkeen)

 1. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Ostamaan - Lisenssin.

 2. Valitse laji - Triathlon

 3. Näet myynnissä olevat lisenssit. Valitse Päivälisenssi, voimassa Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland Lahti

 4. Valitse lisenssiseurasi. Jos et ole Suomen Triathlonliiton jäsenseuran urheilija, valitse -  00- Ei Seuraa - No club.

 5. Koska päivälisenssi ei vaadi vakuutusta, paina - En tarvitse vakuutusta

 6. Tarkista vielä, että valintasi on oikea. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

 7. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Maksun lisätiedoissa voi olla maininta myös Olympiakomiteasta, joka toimii järjestelmän ylläpitäjänä. Tämä on täysin ok.

 8. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin omassa profiilissasi.