Webinaari aiheena teknologian hyödyntäminen harjoittelussa

  • to 11.4.2024 klo 1819:30
  • Zoom-etäluento

Liity mukaan Triathlonliiton webinaariin, jossa paneudumme teknologian hyödyntämiseen harjoittelussa. Olemme saaneet asiantuntijavieraaksi Janne Kallion, joka johdattaa meidät syvemmälle aihealueeseen. 

Janne Kallio kilpaili ensimmäisen kerran triathlonissa15-vuotiaana, ja vuosikymmenien jälkeen hänellä on takana lähes tusinan verran Ironman-kilpailuja sekä pari Kona-kisaa. Teknologia on ollut olennainen osa Jannen päivittäistä harjoittelua, ja Suunnon työtehtävissään hän on nyt mukana kehittämässä tulevaisuuden teknologiaa. Jannen tavoitteena on auttaa urheilijoita ymmärtämään, kuinka he voivat hyödyntää viimeisimpiä sensoreita, sovelluksia ja laitteita saadakseen maksimaalisen hyödyn päivittäisessä harjoittelussaan. Hän on myös kirjoittanut kirjan "Teknologia apuna kestävyysharjoittelussa" tämän päämäärän saavuttamiseksi. Luennon keskiössä on kestävyysharjoittelun perusperiaatteiden käsittely sekä nykyteknologian rooli tässä kontekstissa. 

Ilmoittautuessasi voit esittää kysymyksiä, jotka askarruttavat sinua aihealueessa ja joista haluaisit kuulla lisää asiantuntijaltamme. 

Tämä ainutlaatuinen webinaari toteutetaan Zoomin välityksellä, ja lähetämme linkin osallistumiseen kaikille ilmoittautuneille päivää ennen tapahtumaa. Huomioithan, että webinaari on maksuton kaikille triathlonliiton seurojen jäsenille, joilla on voimassa oleva kilpa- tai harrastuslisenssi. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta saada uutta tietoa urheilu teknologista– tule mukaan webinaariin! Webinaarista ei tehdä tallenetta.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN