Muutos Kilpailusääntöjen kohtaan 2 - kilpailuoikeus.

11.4.2018

Triathlonliiton hallitus hyväksyi kokouksessaan (8.4.2018) muutoksen Kilpailusääntöjen kohtaan 2 kilpailuoikeus. Muutoksen myötä seurasiirroista/edustusoikeuden muutoksista ei vaadita enää erillistä seurasiirtolomaketta eikä erillistä maksua siirrosta.

 

Uusi teksti on (voimassa 8.4.2018 lähtien):

Kilpailija voi edustaa yhden kauden aikana vain yhtä seuraa. Kilpailijan edustusoikeus määräytyy kauden ensimmäisen kilpailun perusteella. Kilpailija on sidottu koko kilpailukauden siihen seuraan, jonka jäsen hän on liiton järjestelmässä ja jota hän edustaa kauden ensimmäisessä kilpailussa.

 

Vanha teksti oli:

”Seurasiirtomääräykset koskevat sarjoja MYL, NYL, M/N 23 ja M/N19. Seurasiirrot tulee suorittaa 31.3. mennessä. Vanha seura antaa vapautusilmoituksen (liiton lomake), jonka kilpailija toimittaa liittoon uuden seuransa kautta. Vapautusilmoitus edellyttää, että kilpailijalla ei ole taloudellisia velvoitteita entistä seuraansa kohtaan. Kilpailijan siirto uuteen seuraan ja edustusoikeus on ehdollinen niin kauan kunnes entinen seura on antanut vapautusilmoituksen.”