Kansainvälisen lisenssin ostaminen Suomisportista

23.2.2018
Triathlonliiton Kansainvälisen kilpailulisenssin ostaminen käy nyt kätevästi Suomisportin kautta.

Triathlonliitolla on myynnissä erilaisia kansainvälisiä lisenssejä. Perinteinen KV-lisenssi maksaa 15 € ja se on voimassa koko vuoden. Päivälisenssien hinta on 5 € ja ne ovat voimassa vain yhden päivän ja siinä kisassa, johon lisenssi on ostettu. KV-lisenssin ostaminen on mahdollista vain, jos henkilö on Triathlonliiton alaisen seuran jäsen, hänet on rekisteröity Suomiport-järjestelmään ja hänen jäsenmaksunsa on maksettu.

KV-lisenssit kannattaa ostaa etukäteen Suomisportista ja ladata joko Suomisportin applikaatio puhelimeen tai ottaa lisenssistä kuva, jolloin se on aina urheilijan mukana.

 

OHJE SUOMISPORTIN KÄYTTÖÖN (KANSAINVÄLINEN LISENSSI TAI TRIATHLONLIITON JÄSENYYDEN OSTAMINEN)

Profiilin luominen Suomisporttiin (tehdään kertaalleen ennen lisenssin ostoa)

 1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja kirjaudu sisään Suomisporttiin.

 2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 

 3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.

 4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.

 5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Lisenssin ostaminen (profiilin luomisen jälkeen)

 1. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla Osta lisenssi.

 2. Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot. Alaikäiselle pelaajalle profiilin rekisteröi lapsen vanhempi oman profiilinsa kautta ("lisää lapsi" toiminnolla). Myös lapsen lisenssi lunastetaan aikuisen profiilin kautta.

 3. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi.

 4. Valitse lisenssiseurasi. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan.

 5. Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

 6. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu: Maksun saajana lukee Maksuturva, joka toimii maksun välittäjänä. Maksun lisätiedoissa voi olla maininta myös Olympiakomiteasta, joka toimii järjestelmän ylläpitäjänä. Tämä on täysin ok.

 7. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.