BEAT2PHONE EKG-MITTARI URHEILUUN JA OMAN TERVEYDEN SEURANTAAN

25.1.2018

Beat2Phone tuotepaketti
Beat2Phone tuotepaketti
Beat2Phone-GPS-EKG-mitatus
Beat2Phone-GPS-EKG-mitatus

Kovan treenin tueksi Beat2Phone!

Beat2Phone EKG mittari ja älykäs mobiilisovellus urheilijoille, urheilusuoritusten ST-segmentin tason ja oman terveydentilan seurantaan

Triathlonliiton jäsenet saavat nyt Beat2Phonen hintaan 349 € kampanjakoodilla: triathlon2018, joka syötetään ostoa tehdessä kampanjakoodi kenttään. Beat2Phonen normaalhinta on 399€.

URHEILUSUORITUSTEN ANALYSOINTIIN

Urheilijat ja aktiiviset liikunnan harrastajat innostuvat toisinaan liikkumaan ylikuntoon asti. Tällöin sydän joutuu lujille, tulee tykytyksiä ja rytmihäiriöitä. Aktiivikuntoilijoille suositellaankin säännöllistä sydämen tutkimista.

Beat2Phone EKG-mittarilla ja mobiililaite sovelluksella voi nähdä sykkeen ja sykevälivaihtelun lisäksi vielä sydänkäyränkin, kuntoilun taso on helpompi pitää aisoissa. Myös tulossa oleva flunssa voi olla ennakoitavissa laitteen antamien tietojen pohjalta.

Sykemittari on kestävyysliikunnan harrastajalle monipuolinen työkalu, joka tukee tavoitteellista harjoittelua ja auttaa liikkujia saavuttamaan halutut harjoitusvaikutukset. Sykemittari tuntuu löytyvän tänä päivänä lähes jokaisen urheilun harrastajan ranteesta.

Beat2Phone EKG-mittari näyttää ja tallentaa urheilutilassa samat tiedot kuin sykemittari, mutta samalla tallentuu myös sydänfilmi (EKG), josta urheilulääkäri tai kardiologi voi analysoida ja löytää paljon lisäinformaatiota urheilun ja harjoittelun vaikutuksesta terveyteen ja sydämen toimintaan.

Urheilutilassa urheilusuorituksen metriikan voi tallentaa puhelimen muistiin tai muistikortille ja tallenteita voi katsella ja analysoida yhdessä lääkärin tai valmentajan kanssa. Laite tallentaa GPS yhteyden kautta tiedot reitistä ja antaa monipuolista tietoa harjoituksen rasituksesta sen vaikutuksesta ja energian kulutuksesta.

 

Beat2Phone on ”urheilutilassa”, kun GPS tiedot on valittu Asetuksissa. Seuraavat tiedot ovat saatavilla urheiluharjoituksesta:

  • Hetkellinen keskimääräinen ja maksimisyke ja sykkeen histogrammi.
  • GPS tiedot: nopeus, latitudi, longitudi, and korkeus (puhelimen paineanturista)
  • Matkan pituus ja kestoaika
  • Hetkellinen, keskimääräinen ja maksiminopeus
  • Keskimääräinen nopeus ja syke kun nopeus on ollut yli asetetun nopeuskynnyksen (ks. Profiili)
  • Kulutettu energia (kcal)
  • Kadenssi (askeltiheys)
  • Suorituskyky: yhden sydämen aikana edetty matka (hetkellinen ja
  • Harjoituksen reitti kartalla merkittynä syke- ja GPS-tiedoilla.
  • Harjoituksen loputtua Beat2Phone ehdottaa tulosten yhteenvedon tallennusta puhelimen kalenteriin harjoituspäiväkirjaa varten.

Beat2Phonella voidaan suorittaa myös ortostaattinen testi. Sovellus laskee keskimääräisen lepo- ja seisontasykkeen ja sykevälivariaation. Ne näytetään ja tallennetaan SD-kortille. Ortostaattisten testien historiaa voidaan tarkastella sovelluksella DataPlot.

Beat2Phone sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen.

Voit ladata Beat2Phone sovelluksen käyttöohjeen tästä linkistä >>

Lue lisää ja tilaa Beat2Phone -mittari itsellesi >>https://www.beat2phone.com/

Muista lisätä tilaukseen kampanjakoodi - triathlon2018