Tilaa nyt kauden 2018 kisa-asut – Z3R0D on maajoukkueen valinta!

12.1.2018

Maajoukkueen lyhythihainen Z3R0D ttSUIT maajoukkuepainatuksilla.
Maajoukkueen lyhythihainen Z3R0D ttSUIT maajoukkuepainatuksilla.
Naisten virallisessa lyhythihaisessa kilpailuasussa on avonainen selkä.
Naisten virallisessa lyhythihaisessa kilpailuasussa on avonainen selkä.
Maajoukkueen lyhythihainen Z3R0D oSUIT ennakkotilattavissa tammikuun ajan
Maajoukkueen lyhythihainen Z3R0D oSUIT ennakkotilattavissa tammikuun ajan

Tilaa nyt kauden 2018 kisa-asut – Z3R0D on maajoukkueen valinta

Suomen Triathlonliiton viralliset kisa-asut uudistuvat aikuisten-, ikäkausi-, paratriathlon sekä nuorten maajoukkueissa vuoden 2018 aikana. Uudet viralliset kilpailuasut ovat ranskalaisvalmisteiset lyhythihainen Z3R0D Finland oSUIT sekä pitkähihainen Z3R0D ttSUIT. Puvut ovat suunniteltu napakasti istuviksi ja ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikkiin kolmeen lajiin.

Urheilijat yhteistyön takana– uusilla kisa-asuilla kilpailuetua uintiosuuksille

Suomen huipputriathlonistit valitsivat viralliseksi kisa-asukseen Zerodin puvut, koska urheilijat vaativat parasta suorituskykyä varusteiltaan. Kilpailuasut valmistetaan laadukkaista vettähylkivistä materiaaleista ja puvun ensiluokkaiset tekniset ominaisuudet korostuvat etenkin uintiosuuksilla. Zerodin-varusteilla on voitettu kolmissa olympialaisissa yhteensä kahdeksan mitalia (kolme kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia), mikä on entisestään vahvistanut merkin asemaa aktiiviharrastajien keskuudessa.

”Kansainvälisissä kisoissa on Z3R0D-varusteita näkynyt paljon. Se, että Ranskan maajoukkue käyttää Z3R0D-pukua kertoo jo laadusta paljon, koska Ranskan harrastajamäärät ja laatutaso ovat ihan jäätäviä. Pukua kokeiltaessa tuntee, että materiaali on laadukasta ja hylkii kunnolla vettä. Minulle tärkeintä on, että kisapuku on laadukas enkä anna uinnissa kaverille 20 sekuntia eteen, kun hinaan vesipussia mukana!”, analysoi paratriathlonin maailmanmestari Liisa Lilja uusia Z3R0D-kilpailuasuja.

Miten tilaan puvun ja kenelle puku on tarkoitettu?

Zerodin uudet kilpailuasut ovat suunniteltu Suomen väreihin. Maajoukkueiden lisäksi kisa-asun voivat tilata kaikki triathlonistit, jotka haluavat tunnustaa Suomen värejä laadukkailla varusteilla vuoden 2018 kilpailuissa. Viralliset maajoukkueiden kilpailuasut erotetaan ikäkausiurheilijoiden ja muiden triathlonistien vastaavista puvuista selkäpuolen painatuksilla. Age Group urheilijoiden painatukseksi tulee ”Age Group” ja muiden urheilijoiden painatukseksi tulee ”I’m a Triathlete”.  Kilpailuasut toimitetaan kustomoituna sukunimelläsi.

Kisapukujen tilausohjeet

Triathlonliiton maajoukkueurheilijat tilaavat puvut liiton kautta

Age Group maajoukkueurheilijat tilaavat puvut Triathlonliiton verkkokaupasta:

  • Tilauksen lisätietoja kohtaan ilmoitetaan pukuun painettava SUKUNIMI isoilla kirjaimilla (hinta 4 €).
  • Tilauksen lisätiedoissa mainitaan olevansa Age Group maajoukkueurheilija, jolloin pukuun painetaan teksti ”AGE GROUP” (hinta 4 €).

Muut kuin maajoukkueurheilijat (jotka haluavat kilpailla Suomen väreissä esim. Ironman-kilpailuissa) tilaavat puvut Triathlonliiton verkkokaupasta:

  • Tilauksen lisätietoja kohtaan ilmoitetaan pukuun painettava SUKUNIMI isoilla kirjaimilla, hinta 4€
  • Tilauksen lisätiedoissa mainitaa, että ei ole maajoukkueurheilija, jolloin kisapukuun painetaan logo: ”I´m a Triathlete Finland” (hinta 4 €)

PS. Toimi nopeasti! Kisa-asujen ennakkotilaukset (alk. 160 €) painatuksilla on tehtävä tammikuun aikana.

PPS. Seurojen kustomoidut kisapuvut, pyöräilyasut, uimalakit, seuravaatteet, pyyhkeet jne. ovat tilattavissa virallisen varustetoimittajamme Klubben Sport Finlandin kautta: Petri Virjo, petri@klubbensport.fi  0405441423