Suomen Triathlonliiton ilme uudistuu – Klubben Sport mukana muutoksessa

20.12.2017 klo 12:15

Suomen Triathlonliiton tavoitteena on nostaa lajiliiton toiminta uudelle tasolle ja tarjota kaikille jäsenilleen laadukkaampaa palvelua vuonna 2018. Konkreettisina toimenpiteinä ovat kilpaurheilijoiden kokonaisvaltainen tukemien, lajin tunnettuuden kasvattaminen sekä suhteiden tiivistäminen jäsenseuroihin. Ensimmäinen askel laatutason nostamisessa seuraavalle tasolle ovat maajoukkueurheiljoiden uudet kilpailuasut ja uimalasit sekä yhtenäiset edustusasut.

Huipputriathlonistit ovat uuden yhteistyösopimuksen takana – laadukkaat varusteet tuovat kilpailuetua uintiosuuksille

Suomen Triathlonliitto ja Klubben Sport Finland Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jonka myötä Klubben Sport Finland Oy:stä tulee Triathlonliiton yhteistyökumppani ja virallinen varustetoimittaja vuoden 2020 loppuun saakka. Sopimus sisältää option yhteistyön jatkosta 2024 Pariisin olympialaisiin saakka. Yhteistyösopimuksen myötä triathlonmaajoukkueen uusi virallinen kilpailuasu on ranskalaisen Z3R0D-triathlonmerkin valmistama ja uintiosuudella käytetään Zoggs-avovesiuintilaseja.

Triathlonliitolle kustomoidut Zoggs Predator -avovesiuintilasien linssiteknologia sekä 4 Flexpoint™ -teknologia tarjoavat erinomaisen näkyvyyden sekä hyvän istuvuuden pitkille avovesiuintimatkoille. Z3R0D-kilpailuasut ovat puolestaan suunniteltu napakasti istuviksi ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kaikkiin kolmeen lajiin. Kilpailuasut valmistetaan laadukkaista vettähylkivistä materiaaleista ja puvun ensiluokkaiset tekniset ominaisuudet korostuvat etenkin uintiosuuksilla. Triathlon on ollut olympialajina kolmissa olympialaisissa ja näissä kilpailuissa on Z3R0D-kilpailuasuilla voitettu yhteensä kahdeksan mitalia (kolme kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia). Menestyksen myötä Z3R0D-triathlonvarusteet ovat kartuttaneet lajin aktiiviharrastajien keskuudessa vankan kannattajakunnan ja Suomen maajoukkueen huipputriathlonistit ovatkin kilpailuasuvaihdoksen aloitteen takana. Triathlonliiton pääyhteistyökumppanuus on Klubben Sport Finland Oy:lle hieno tapa aloittaa Z3R0D-tuotteiden laajamittainen maahantuonti.

”Kansainvälisissä kisoissa on Z3R0D-varusteita näkynyt paljon. Se, että Ranskan maajoukkue käyttää Z3R0D-pukua kertoo jo laadusta paljon, koska Ranskan harrastajamäärät ja laatutaso ovat ihan jäätäviä. Pukua kokeiltaessa tuntee, että materiaali on laadukasta ja hylkii kunnolla vettä. Minulle tärkeintä on, että kisapuku on laadukas enkä anna uinnissa kaverille 20 sekuntia eteen, kun hinaan vesipussia mukana!”, analysoi paratriathlonin maailmanmestari Liisa Lilja uusia Z3R0D-kilpailuasuja.

Triathlonistit tunnustavat satavuotiaan Suomen väriä maailmalla

Kilpailuvarusteiden lisäksi triathlonmaajoukkue varustetaan uusilla edustusasuilla, jotka luovat suomalaisille yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen. Triathlonliiton mallistoon kuuluvat verryttelyasut, t-paitoja sekä oheistuotteita. Triathlonliiton mallisto on myynnissä kaikille, jotka haluavat tunnustaa satavuotiaan Suomen väriä ulkomailla kilpaillessaan. Suomen Triathlonliitolle on toteutettu oma verkkokauppa Klubben Sportin sivustolla, jossa malliston tuotteet ovat myynnissä kuluttajille. Verkkokaupan tuotevalikoima laajenee ensi vuoden aikana.

”Tulevaisuudessa maajoukkueurheilijamme edustavat Suomea tyylikkäissä sekä laadukkaissa varusteissa ja näytämme yhtenäiseltä tiimiltä lentokentältä kisapaikoille. Yhteistyösopimuksen myötä kaikki ulkomailla kilpailevat voivat päivittää oman varustuksensa uuteen Triathlonliitolle suunniteltuun mallistoon, joka löytyy omasta verkkokaupastamme klubbensport.fi -sivustolta”, kommentoi puheenjohtaja Susanna Blomberg uusia Triathlonliiton mallistoa.

Triathlonliiton viestintä tehostuu ja Klubben Sport on näkyvästi muutoksessa mukana

Triathlonliiton tavoitteena on parantaa yhteydenpitoa jäsenseuroihin ja sitä kautta kaikkiin jäseniinsä. Säännöllinen viestintä sekä ajan tasalla pidetty jäsenrekisteri ovat avainroolissa liiton ja jäsenseurojen suhteiden tiivistämisessä. Triathlonliitto kasvattaa sähköisen viestinnän määrää vuonna 2018 ja pyrkii näin tarjoamaan ajankohtaista tietoa jäsenilleen. Varusteiden toimittamisen lisäksi Klubben Sport Finland on tulevaisuudessa tiiviisti mukana triathlonliiton tapahtumissa ja näkyvästi esillä viestinnässä sekä osallistuu lajin markkinointiin.

”Triathlon on lajina rakas ja omien treenien lisäksi teen lajin parissa valmennustyötä sekä vedän triathlontreenejä eritasoisille harrastajille. On mahtavaa nyt myös palkkatöiden puolesta olla mukana kehittämässä triathlonin olosuhteita Suomessa ja viedä lajia eteenpäin omalta osaltani”, toteaa Klubben Sport Finlandin Z3R0D ja Zoggs Brand Manager Petri Virjo

Lisätietoja:

Suomen Triathlonliitto
Toiminnanjohtaja
Kaisa Tamminen
+358 40 1374 566
kaisa.tamminen@triathlon.fi

Klubben Sport Finland Oy
Z3R0D & Zoggs Brand Manager
Petri Virjo
+358 40 5441 423
petri@klubbensport.fi

 

Klubben Sport Finland Oy:

Klubben Sport Finland Oy on vuonna 2009 perustettu urheiluvarusteiden toimittaja ja maahantuoja. Yritys on erikoistunut etenkin vesiurheilu- ja uintivarusteiden erikoiskaupaksi. Klubben Sport Finland on toiminut Zoggs uintilasien maahantuojana vuodesta 2014 saakka ja aloittaa Z3R0D-triathlonvarusteiden laajamittaisen maahantuonnin Suomeen joulukuussa 2018.Klubben Sport Finland Oy palvelee kuluttajia ensisijaisesti verkkokaupassa klubbensport.fi sekä uintivarustemyymälässä Hämeenlinnassa. Uintivarusteiden jälleenmyyjiä on kymmeniä ympäri Suomea.

Z3R0D-triathlonvarusteet

Z3R0D on vuonna 2001 intohimoisten ranskalaisten triathlonammattilaisten perustama yritys, joka keskittyy erityisesti triathlonvarusteiden valmistamiseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat kilpailuasut, märkäpuvut, uintivarusteet sekä lifestyle-tuotteet. Tuotteiden ensisijainen tarkoitus on parantaa suoritustasoa ja niiden valmistamiseen käytetään aina laadukkaimpia materiaaleja.

Zoggs-avovesiuintilasit

Zoggs on australialaislähtöinen uintivarustemerkki, joka on valmistanut uimalaseja vuodesta1992 lähtien. Zoggs on uimalasien valmistuksen edelläkävijöitä ja yritys on esimerkiksi ensimmäisenä patentoinut yksiosaiset uimalasit, tuonut uv-suojan kaikkiin uimalasimalleihin sekä kehittänyt 4 Flexpoint™ -teknologian lisäämään mukavuutta pitkille uintimatkoille. Zoggs-uimalasien italialaisvalmisteiset polaroidut linssit takaavat erinomaisen näkyvyyden, mikä korostuu etenkin avovesiuinnissa.