Kaisan terveiset aurinkoisesta Arizonasta!

18.11.2017Kaisa Salin pitkän kauden jo hieman odotettukin viimeinen kisa on sunnuntaina Arizonassa. Kaisan matka Arizonaan meni hyvin ja palautuminen Konan maailmanmestaruuskisoista on sujunut odotusten mukaisesti. Tosin jälkimmäinen näistä selviää vasta sunnuntaina.

Arizonan Ironman- kilpailussa on mukana mielenkiintoisia nimiä ja taso on joidenkin arvioiden mukaan noin kolmannes tyypillisestä Konan lähtölistan tasosta.

Kaisan lisäksi mielenkiintoisia nimiä ovat Michelle Vesterby (Tanska) ja Sarah Piampiano (USA), joilla Konan epäonnistumisen jälkeen on molemmilla paljon hampaankolossa. Jodie Robertson (USA) on ollut myös kova menijä ja etenkin juoksussa perinteisesti vahva. Hänen kisansa Konalla ei mennyt odotusten mukaisesti, joten hänelläkin on oletettavasti paljon näytettävää Arizonassa. Ehkä mielenkiintoisin nimi on kuitenkin Helle Frederiksen (Tanska), joka tekee ensimmäisen Ironman- kisansa nyt Arizonassa. Hellellä on pitkä ja vahva tausta Olympia- ja puolimatkoilta. Aiemmin tänä vuonna hän sijoittui toiseksi Kansainvälisen Triathlonliiton pitkällä matkalla Kanadassa, ja on varmasti panostanut ensimmäisen Ironman -kisansa valmistautumiseen.

Kuten Kaisan Facebook-päivyksessään kertoi, hänen tavoitteensa kisaan ovat selvät:

1. Nauttia Ironmanista ilman paineita, vaikkakin lähtölista on tosi kova.

2. Hakea rutiinia täysmatkasta ensi kautta varten, sillä tämä on vasta Kaisa kuudes täysmatkan   kisa.

3. Leimata ensi vuoden Hawaijin lippu.

4. Jos keli on hyvä, tehdä uusi oma ennätysaika.

 

Arizonan Ironman- kisan lähtö on 6.40 paikallista aikaa, Suomen aikaa klo 15.40.


Kisaa voit seurata täältä: http://eu.ironman.com/triathlon/coverage/detail.aspx?race=arizona&y=2017#axzz4yimcA2mg