Vuoden 2018 triathlonliiton SM-kilpailujen sivulajien sekä kansallisten kilpailujen haku on avattu

5.9.2017

HAKEMINEN

Kilpailulupahakemukset tehdään 15.10.2017 mennessä s-postilla osoitteeseen kaisa.tamminen@triathlon.fi. Liittohallitus tekee päätökset 15.12.2017 mennessä. Hakemuskaavakeen löydät täältä.

Liitolla on oikeus hylätä kansallisen kilpailun järjestelyoikeus, mikäli järjestäjällä on suorittamattomia taloudellisia tai toiminnallisa velvoitteita liitolle, kilpailun turvallisuudesta ei ole saatu riittävää selvitystä tai turvallisuudessa katsotaan olevan puutteita. Myös tilanteissa, joissa samalle maantieteelliselle alueelle on useampi hakemus samaan ajankohtaan, kansalliset kilpailut voidaan myöntää vain yhdelle toimijalle. Tällöin valintaperusteena käytetään erikseen määriteltyjä laatuperusteita.

Liitto julkaisee vuoden 2018 kilpailukalenterissan vain liiton alla olevat kilpailut, joiden järjestämislupaa on haettu virallisesti tämän haun kautta.

KILPAILULUPAMAKSUT 2018

Kilpailulupamaksu on osallistujaperusteinen ja siihen kuuluvat kaikki kilpailijat, jotka osallistuvat SM- tai kansallisiin kilpailuihin tai samassa yhteydessä samalla (tai siihen rinnastettavalla) matkalla kilpailtaviin sarjoihin. Joukkuekilpailussa maksu on joukkuekohtainen. Maksu sisältää liiton asettamien tuomareiden palkkiot, matkakulut, sekä SM- / kansallisten kisojen lupamaksun. Olympiakomitean Tuplaturva vakuutuksen, Gramex- ja teostomaksut,

Määritysperuste on kilpailuun ilmoittautuneiden urheilijoiden lukumäärä. Kansallisten kilpailujen osalta liiton minimiveloitus on 300 €/kilpailu.

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN KILPAILULUPAMAKSU €/osallistuja:

 

KILPAILUN LISENSSIMAKSU

€ / Osallistuja

Duathlon SM

10 €

Maastotriathlon SM

10 €

Supersprint-viesti SM

10 €

Kansalliset kilpailut

2€  (minimiveloitus kansallisten kisojen osalta on 300 €)

 

SM-KILPAILUISSA JÄRJESTETTÄVÄT SARJAT

VIRALLISET KILPAILUSARJAT:

MYL (miehet yleinen), NYL (naiset yleinen), M/N 19-18, M/N 17-16, M/N 15-14

M/N20-24, M/N 25-29, M/N30-34, M/N35-39, M/N40-44, M/N45-49, M/N50-54, M/N55-59, M/N60-64, M/N65-69, M/N70-74 ja M/N75->. (järjestäjä määrittelee sarjat hakemuksessa)

OSANOTTOMAKSU

Kilpailunjärjestäjä määrittää hakemuksessaan kilpailujen osanottomaksut ja mahdolliset peruutusehdot.

VALINTAKRITEERIT

Osallistumismaksujen ja palkintorahan suuruus, reittien turvallisuus, järjestäjän luotettavuus ja aikaisempi kokemus triathlonkilpailujärjestelyistä ja osanottajamääräarviot minimi (sitova)/ maksimi kapasiteetti sekä tapahtuman mediapotentiaali arvioidaan hakemusten perusteella. Hakemuksessa ilmoitetut tiedot ovat sitovia. Mikäli niistä poiketaan voi liittohallitus määrätä sanktion tai siirtää kisat toiselle järjestäjälle.

POIKKEMAT SÄÄNNÖISTÄ

Kilpailunjärjestäjän tulee hakea lupa poiketa säännöistä kilpailuvaliokunnalta kilpailulupaa haettaessa, jotta kilpailuvaliokunta/ liitonhallitus pystyy arvioimaan kaikkia hakijoita tasapuolisesti. Lupa poikkeamaan voidaan myöntää, mikäli sen tarkoitus on korostaa kilpailun erityistä luonnetta. Kilpailun ja kilpailijoiden turvallisuutta ei saa vaarantaa. Poikkeuksista tulee tiedottaa kilpailijoille kirjallisesti ennen kilpailua kilpailukutsun yhteydessä.