Haku Junioreiden Suomen Cupin 2018 osakilpailun järjestäjäksi

27.8.2017Nuorten Suomen Cup kasvatti suosiotaan huomattavasti kesällä 2017 ja näin ollen se saa jatkoa myös kesällä 2018. Ensi kesänä on tarkoitus järjestää vanhimmissa ikäluokissa 6 osakilpailua ja nuoremmissa 4-5 osakilpailua. SM-kilpailut (Vantaa ja Ahvenanmaa) ovat mukana myös Nuorten Cupissa.

Vantaa ja Ahvenanmaan lisäksi haetaankin nyt kisajärjestäjiä seuraavasti:

  • 17- , 19- ja 23- vuotiaille neljää (4) kisajärjestäjää pika- tai supersprint- matkojen kisoille. Toiveena on, että kisat ovat peesikisoja ja lähdöt ovat yhdessä eliten kanssa.
  • 15-, 13- ja 11- sarjoihin neljää (4) kisajärjestäjää. Kilpailut voivat olla sekä peesivapaita -että peesikielto- kisoja.

Ikäsarjat ovat samat kuin Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöissä:
Kilpailijan sarja on sama koko kalenterivuoden. Sarja määräytyy sen kalenterivuoden mukaan, jonka aikana kilpailija täyttää sarjan ikärajan, joka on ilmaistu sarjan tunnusnumerossa.

Kaikissa kisoissa on oltava turvalliset, mielellään autoilta suljetut reitit.
Supersprint-matkat ovat (virallisesti): uinti 400m, pyöräily 10km, juoksu 2,5km. Matkojen ei kuitenkaan tarvitse olla täsmälleen nämä, ja nuoremmissa sarjoissa matkat tulisivatkin olla lyhyempiä.

Sama kisajärjestäjä voi hakea joko kaikkia sarjoja tai vain osan niistä järjestettäväkseen. Vuonna 2017 kisoihin osallistui yhteensä noin 600 nuorta.

Hakuaika on 15.9.2017 saakka. Hakemukset, joista ilmenee kisan ajankohta, sarjat ja mielellään myös cupin kisamatkojen pituudet ja hinnat (suunnilleen), tulee toimittaa triathlonliitoon sähköpostilla

juniors@triathlon.fi .

Tarkempaa tietoa, esim. kisajärjestäjien säännöistä, saa lähettämällä viestiä:

mika.luoto@triathlon.fi

tai

juniors@triathlon.fi