Triathlon mukana Tampereen SM-viikolla 7.-9.7.2017

5.6.2017

Tule mukaan kesän iloisimpaan ja monipuolisimpaan urheilutapahtumaan – osta lippusi SM-viikolle ennakkoon

Heinäkuun alussa Tampereella järjestettävän urheilun monilajitapahtuman, SM-viikon, lipunmyynti käynnistyy kesäkuun alussa (1.6.). 

Pääsylippuja myydään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa käytäviin kisatapahtumiin, sekä uinnin ja driftingin vauhdikkaisiin SM-kilpailuihin. Muita SM-viikon tapahtumia voi seurata paikan päällä maksutta.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on 8.-9. heinäkuuta täynnä mm. äly- ja kamppailulajien kilpailutapahtumia. Päivälippu maksaa aikuisilta ennakkoon ostettuna 12,50 € (sisältäen toimituskulut). Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät huoltajan seurassa kisoihin ilmaiseksi, 7-15-vuotiaiden päivälippu maksaa 6,50 € (sis. toimituskulut). Perhelippu, joka sisältää kaksi aikuista ja kaksi lasta, maksaa ennakkoon ostettuna 30 € (sis. toimituskulut).

Perjantaina 7.7. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ulkoalueella käytävää driftingin SM-osakilpailua pääsee seuraamaan 12,50 € / 6,50 € hintaisilla pääsylipuilla, alle 7-vuotiaat huoltajan seurassa ilmaiseksi.

Uinnin SM-titteleistä kilpaillaan torstaista sunnuntaihin Tampereen Uintikeskuksessa. Lippujen hinnat uintitapahtumiin ovat 6,50 € (aamujakso) ja 17,50 € (iltajakso). Kaikki hinnat sisältävät toimitusmaksun.

Ennakkolippuja voi ostaa 1. kesäkuuta alkaen Lippupisteen verkkokaupasta (lippu.fi), puhelinpalvelusta tai myyntipisteistä ympäri Suomen. 
 

Lisätietoa pääsylipuista: www.sm-viikko.fi/sm-viikko/yleisolle/liput/
SM-viikon aikataulu: https://www.sm-viikko.fi/sm-viikko/yleisolle/aikataulu/