Hae varusmiespalvelukseen Puolustusvoimien urheilukouluun eli Kaartin Tiedustelukomppaniaan

24.4.2017

Kuva: http://maavoimat.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tiedustelijat-saavuttaneet-sodan-ajan-suorituskyvyn
Kuva: http://maavoimat.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tiedustelijat-saavuttaneet-sodan-ajan-suorituskyvyn

Urheilukoulun tehtävänä on antaa varusmiespalvelustaan suorittaville motivoituneille ja lahjakkaille urheilijoille(ml naiset) mahdollisuus toteuttaa sotilaskoulutuksen ohessa systemaattista valmentautumista. Tämä on kutsuntaikäisille triathlonisteille hieno mahdollisuus. Myös naisille! Kesälajien urheilijat aloittavat varusmiespalveluksen IV/17 saapumiserässä Kaartin jääkärirykmentissä 16.10.2017. Hae palvelukseen ennen 1.6.2017.

Urheilukoulun hakijoiden tulee edustaa ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua. Urheilulajin tulee olla Olympia- tai MM-kilpailujen ohjelmassa tai lajin tulee olla laajasti harrastettu Suomessa/ulkomailla. Valinnat suoritetaan eri lajien asiantuntijalausuntojen sekä psykologisten ja fyysisten testien tulosten perusteella. Urheilukouluun voi hakea myös hierojan ammattitutkinnon suorittaneet varusmiesikäiset henkilöt.

Lokakuun saapumiserään hakevien kesälajien urheilijoiden on jätettävä hakemuksensa 1.6.2017 mennessä. Valintakokeet järjestetään Kaartin jääkärirykmentissä, Helsingissä 26. -29.6.2017.

 

 

Liitteet