1- tason valmentajakoulutuksen ilmoittautuminen alkaa

31.8.2016

Suomen Triathlonliitto järjestää VOK- perusteiden mukaisen 1- tason valmentajakoulutuksen syksyllä 2016. Koulutus koostuu kahdesta opintojaksosta, sekä niihin liittyvistä valmistavista tehtävistä. Ensimmäisen opintojakson voi suorittaa joko Oulussa tai Nokialla. Toinen yhteinen opintojakso järjestetään kootusti Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

1- tason valmentakoulutuksen pääasiallisena tavoitteena on oppia yksittäisen harjoituksen laadukkaaseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin liittyvät seikat. Työskentelytapoja koulutuksessa ovat muun muassa ennakko- ja etätehtävät Valmentajainstituutin sähköisessä oppimisympäristössä, pienryhmätyöskentely, luennot, keskustelut, demoharjoitukset sekä käytännön valmennustehtävät. Keskeisimmät asiasisällöt ovat valmennusfilosofia, opettaminen ja oppiminen, lajitekniikoiden perusteet sekä fyysisten ja henkisten ominaisuuksien harjoittaminen ja seuranta.

Lähijaksojen ajankohdat:

Oulu 15.-16.10. Järjestänä Oulu Triathlon & Cycling.

Nokia 29.-30.10. Järjestäjänä Triathlonteam 226.

Vierumäki  25.-27.11. Järjestäjänä Valmennusinstituutti.

Koulutuksen hinta on 250€. Hinta sisältää täysihoidon Vierumäen yhteisellä opintojaksolla. Lähijaksojen majoittuminen ja ruokailut ovat omakustanteiset. Oulun ja Nokian lähijaksoille otetaan maksimissaan 20 osallistujaa kumpaankin.

Ilmoittautuminen 30.9. mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Valmennuskoulutusvastaava Joel Jokinen, joeljokinen@gmail.com