Kohti Unelmaa Triathlon TV-ohjelmasarja

19.2.2015


Triathlonteemainen tv-ohjelma, joka kertoo unelmista, intohimosta ja sisäisestä voimasta olla parasta itseään. Ohjelmassa seurataan Ironmikael matkaa, harjoittelua ja elämää kohti Ironman Hawaijin MM-kisoja. Ohjelmassa vierailee huippuvalmentajia ja julkisuudestakin tunnettuja triatlonammattilaisia, sekä ihan juuri aloittaneita triathlonharrastajia, niitä oman elämän sankareita ja rohkeita itsensä voittajia, Mikael kertoo.

Jokaisella on taustallaan oma tarinansa ja intohimo, joita käydään läpi ohjelmassa Ironmikaelin kanssa. Sarjassa tutustutaan ja perehdytään huippuvalmentajien johdolla uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja henkiseen valmentautumiseen, sekä varusteisiin. Mikaelin ja vierailijoiden kautta tv-yleisö pääsevät puntaroimaan tahtoa, tavoitteita, unelmia ja elämänlaatuaan: mitä laji/päämäärä vaatii, mitä se antaa ja veloittaa, millainen on palkinto ja kokemus muuttuneesta elämäntavasta – millaista on kun “triathloniin hurahtaa”?

Sarjan isäntänä ja päätreenarina toimii Mikael Jämsänen, jonka oma elämä on muuttunut triathlonin myötä. Nyt hän on mukana kansainvälisessä huippu triathlon Sansego valmennustallissa, jonka perustajana on 5 x triathlon maailmanmestari Craig Alexander. Mikaelin tavoite on olla parasta itseään ja mennä triathlonissa niin pitkälle kuin mahdollista, toteuttaa suuri unelma. Kova ja määrätietoinen tavoite siintää KONA:n MM-kisoissa Hawaijilla lokakuussa 2015, jonne on ensiksi lunastettava kilpailupaikka, tämä on tarkoitus tapahtua Ironman –kisassa Hollannissa elokuun alussa. Onko mahdoton tehtävä mahdollista toteuttaa ja voiko reilussa vuodessa päästä Ironmanin MM-kisoihin triathlonin aloittamisesta?

Sarjassa vieraillaan eri triathlon kilpailuissa ja ammattilaisten harjoitusleireillä, joka huipentuu lopulliseen päämäärään, jonka jälkitunnelmissa iloitaan itsensä voittamisesta ja kuullaan kenties muutama muuttunut elämäntarinakin. Suurena mausteena on Mikaelin mahdollinen matka lokakuussa lajin MM-kisoihin, Havaijin triathlon-mekkaan. Mukana kaikki maailman huippunimet ja suurta urheilujuhlaa, vastapainona Mikaelin oma raskas matka kohti päämääräänsä – mikä on lopputulos ja mitä se tuo tullessaan – onko kaikki ollut uhrauksien arvoista ja juhliiko maalissa lopulta euforinen voittaja?

Sarja alkaa maaliskuun aikana ja ohjelmaa esitetään HD Life kanavalla, joka on uuden ajan katsojille kanavapaikalla 16. Kanavaa voit seurata Elisa viihteen kautta valtakunnallisesti tai antennitalouksisssa Etelä-Suomessa, Turun, Tampereen, Lahden, Jyväskylän ja Oulun alueella. Lisäksi kaapeli-tv-yhtiöt jakelevat kanavaa eri puolilla Suomea.

Olen nähnyt miten upeita asioita triathlon antaa ihmisille, se innostaa ja inspiroi kaikkia menemään elämässä eteenpäin. Mikä parasta, ohjelman kautta voimme jakaa tietoa ja antaa jokaiselle lisää voimavaroja, elämäntaitoja sekä uskoa omiin kykyihinsä onnistua elämässä, oli ne jokaisen kohdalla ihan mitä tahansa. Näen että jokaisessa ihmisessä on valtava potentiaali ja vahvuudet. Haluan ohjelman kautta auttaa, inspiroida ja innostaa jokaista löytämään sisäistä voimaa, sekä toteuttamaan ja seuraamaan omia unelmia. Elämänilo ja energia tulee siitä kun tekee sitä mitä rakastaa, Mikael kertoo.

”unelma on elämänvoima ja intohimo on sydämen syke elämään, se hehku joka pistää rohkeasti yrittämään mitään pelkäämättä”

Stop dreaming, start doing!

Triathlon terveisin,
Triathlonisti, Ironmikael

www.sansego.co
www.nextlevelcamp.com
www.triathlon.fi

Seuraa matkaani sosiaalisessa mediassa #ironmikael #kohtiunelmaa
www.mikaeljamsanen.com

https://www.facebook.com/hdlifesuomi

Ps. Jos kiinnostuit olemaan mukana #ironmikael #kohtiunelmaa projektissa sponsorina niin otathan yhteyttä.