Menossa Vantaalle SM-kisoihin, onhan liittojäsenyytesi kunnossa?

30.7.2020

Osallistumiskelpoisuus triathlonin SM-kisoihin

Vantaalla järjestettäviin sprintin ja joukkueviestien SM-kisoihin on aikaa reilu viikko. Muistathan jo tässä vaiheessa varmistaa Suomisportista, että ns. liittojäsenyytesi on kunnossa! Liittojäsenyys tulee olla ostettuna SUOMISPORTISTA KUUSI VUOROKAUTTA ennen kilpailupäivää, jotta URHEILIJALLA ON OIKEUS OSALLISTUA SM-KISOIHIN.

Vantaa Triathlonin kohdalla tämä tarkoittaa, että liittojäsenyys pitää olla ostettuna ennen 9.8.2020.

Kuka vastaa voimassa olevasta liittojäsenyydestä?

Vastuu voimassa olevasta liitojäsenyydestä on aina urheilijalla (myös siinä tapauksessa, että seura hoitaa liittojäsenyyksien ostot/maksut Suomisportissa). Myös jäsenseurojen tilanne elää vuosittain, osa seuroista haluaa luopua liiton jäsenyydestä ja osa ei hoida jäsenvelvoitteitaan ja tippuu tästäsyystä listoilta. Lista jäsenseuroista löytyy liiton sivuilta ja tämän uutisen alalaidasta.

Ote Kilpailusäännöistä (2.5 Viralliset kilpailusarjat ja osallistumiskelpoisuus)

”Jokaisella Liiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä on automaattisesti oikeus osallistua liitonalaisiin virallisiin kilpailuihin, kun hänen liittojäsenmaksunsa on maksettu ja hänen tietonsa löytyvät liiton jäsenrekisterijärjestelmästä (Suomisport) kuusi (6) vuorokautta ennen kilpailupäivää.”

ILMOITTAUDU VANTAALLE 15.8.2020

ILMOITTAUDU VIERUMÄELLE 22.8.2020

ILMOITTAUDU TIKKAKOSKELLE 29.8.2020

Liitteet