Vierumäellä kilpaillaan triathlonin SM-mitaleista elokuussa !

30.6.2020Finntriathlon Vierumäki järjestetään 22.8.2020

Vierumäellä kilpaillaan perusmatkan ja supersprintin SM-mitaleista. Finntriathlon Vierumäki järjestetään jo seitsemättä kertaa. Matkavaihtoehtona perusmatkan ja nuorten supersprintin lisäksi on myös sprinttimatka. 

Suomen Triathlonliiton liittohallituksen ja kilpailujärjestäjien yhdessä tekemän päätöksen mukaisesti Vierumäki isännöi perusmatkan SM-kilpailuja 22.8.2020. Jo aiemmin Finntriathlon Vierumäelle oli myönnetty supersprintin nuorten SM-kilpailut. Muutokseen päädyttiin, sillä Oittaan SM-kisa jouduttiin aiemmin siirtämään koronavirusepidemian takia vuodelle 2021.

Perusmatkan SM-lähdössä yleiset sarjat ja alle 23-vuotiaiden sarjat ovat peesivapaita ja pyöräilyosuus käydään liiton sääntöjen mukaisesti maantiepyörillä. Ikäryhmissä on voimassa peesikielto ja myös triathlonpyörät ovat sallittuja. 

SM-mitalit jaetaan Suomen Triathlonliittoon kuuluvien seurojen kilpailijoiden kesken, joiden liittojäsenyys pitää olla ostettuna kuusi päivää ennen kilpailua. Huomionarvoista on, että Oittaan SM-kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry Vierumäelle. Oittaan perusmatkan SM-kisa siirtyy aiemman päätöksen mukaisesti vuodelle 2021.

Finntriathlon Vierumäki järjestetään viranomaisten ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti. 

Lisätiedot:

www.finntriathlon.fi

Finntriathlonin viestintäpäällikkö Kalle Kotiranta, 040 502 2786

Suomen Triathlonliiton toiminnanjohtaja Kaisa Tamminen, 040 137 4566 

Triathlonliiton kisakalenteri 2020