Triathlonin kansainväliset arvokisat 2020

29.6.2020

Näillä näkymin tänäkin vuonna päästään sittenkin kisaamaan muutamia arvokisoja.

Aikuisten ja 19- vuotiaiden lyhyen matkan EM-kisat pidetään Viron Otepäässä elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Mikäli juniorisarjoihin on enemmän halukkaita lähtijöitä kuin maapaikkoja, tehdään valinta juniorisarjoihin pääosin viime vuoden kisasuoritusten sekä tämän vuoden virallisten testisuoritusten perusteella. Näiden lisäksi näyttöjä voi antaa vielä näyttökisassa Espoon Solvallassa 10.7 (startti klo 11 alustavasti).

Muidenkin kuin kisapaikkaa tavoittelevien maajoukkueurheilijoiden kannattaa tulla vetämään hyvä peesivapaa treenikisa (matkat noin 500-15-4)
Osallistujaa toivotaan tuovan vapaaehtoinen toimitsija mukanaan!
Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xe12i7NwWMsrtMZf-C3w7EYU4GKl-ekxMkV4ur0otTk/edit?usp=sharing


17-sarjan EM-kisat pidetään näillä näkymin Turkin Alanyassa lokakuun alussa, mutta niiden pitämisestä tulee varmistus heinäkuun aikana. Alanyaan urheilijavalinnat tehdään elokuun (Vantaan ja Vierumäen) SM-kisojen sekä virallisten testitulosten perusteella.

Sekä 19- että 17- sarjojen EM-kisoista kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan valmennuspäällikkö Mika Luodolle: mika.luoto@triathlon.fi
 

Pitkillä matkoilla järjestetään tänä vuonna Multisport EM-kisat: https://challenge-bled.com/

Triathlonissa matkana on puolimatka. Edustajat Pro-sarjaan valitaan viime vuoden näyttöjen perusteella. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: mika.luoto@triathlon.fi