Punta Umbriassa ratkaistaan tulevana viikonloppuna duathlonin EM-mitalien kohtalo

6.3.2020

TIMI MALINEN
TIMI MALINEN

Punta Umbriassa kisataan, Abu Dhabissa ei

Punta Umbriassa kisataan tulevana viikonloppuna duathlonin EM-mitaleista. Abu Dhabin WTS kisa perutiin viime lauantaina koronavirus epidemian takia. Abu Dhabin kisan peruutus vaikuttikin positiivisesti Punta Umbrian kilpailuun, sillä kisan lähtölistalle ilmaantui menneellä viikolla huippunimiä kuten Brownlee ja Mislawchuk.

Suomella kaksi edustajaa kisoissa

Huomenna Punta Umbriassa kilpaillaan duathlonin sprinttimatkalla. Kisaan osallistuu nuorten maajoukkueen Timi Malinen, jonka sarja on U23. Koska elite ja U23 sarjat lähtevät samaan aikaan, odotettavissa on vauhdikas kisa. AG-kisaan osallistuu Tuomas Tikkanen, joka edustaa AG Team Finlandia.

Kisan reitit ovat osallistujien mielestä kisan arvon mukaisesti sopivan haastavat. Juoksureittiin on löydetty nousua ja pyöräreitti on hyvin tekninen ja vauhdikas. Kisassa kierretään 5.2 km pituinen lenkki neljä kertaa.

Koska kaikki viralliset kuviot on nyt saatu pois alta, voivat kilpailija keskittyä huomisiin lähtöihin. Timi Malisen lähtö on klo. 18.30 paikallista aikaa.

Kisaa voi seurata: https://www.laligasportstv.com/scheduled-livestream/ll-3d2da8a3-6aee-d6d8-d183-693ebec95f5d?fbclid=IwAR0kn2RuLlVMav9UETWFLi4SJLcv6wj0hmsttTAmI6SdcyEMhJV-VlZx2bM