Triathlonliiton Vuosikokouksessa palkittiin vuoden 2019 parhaat urheilijat ja vuoden seura!

26.11.2019

Ville-Valtteri Salonen (kuvassa toinen vasemmalta) valittiin vuoden 2019 Nuoreksi Urheilijaksi.
Ville-Valtteri Salonen (kuvassa toinen vasemmalta) valittiin vuoden 2019 Nuoreksi Urheilijaksi.

Triathlonliiton syyskokous pidettiin lauantaina 23.11.2019

Triathlonliiton syyskokous pidettiin lauantaina 23.11. Sporttitalossa Pitäjänmäellä. Syyskokouksessa palkitaan perinteisesti vuoden parhaat urheilijat ja vuoden seura. Tänä vuonna Triathlonliiton hallitus päätti palkita vuoden urheilijan ja vuoden nuoren urheilijan lisäksi myös parhaat AG-urheilijat.

Palkittavat

Vuoden Urheilija 2019 on Kaisa Sali. Kaisa sai palkinnoksi 1000 € stipendin.

Vuoden nuori urheilija 2019 on Ville-Valtteri Salonen. Ville-Valtteri oli kaudella 2019 paras juniori kansainvälisissä kisoissa ja hänen kehityksensä kauden aikana oli huomattavaa. Hän saa palkinnoksi 500 € stipendin

Triathlonliitto palkitsi myös kunniakirjoilla vuoden AG-urheilijat. Kai Söderdahl ja Aino Luoma menestyivät loistavasti Konalla ja tästä syytä he ansaitsevat vuoden AG-urheilija tittelit.

Vuoden seura on TriVATeam. Seuran jäsenmäärä on kasvanut lähes kominkertaiseksi vuoden 2019 aikana ja seuran työ junioritoiminnan edistämiseksi on ollut loistavaa. Tämä näkyi mm. seuran junioreiden määrässä Suomen Cupin kisoissa. TriVATeam saa palkinoksi ilmaisen valmennuskoulutuksen valitsemalleen valmentajalle.

Triathlonliitto onnittelee kaikkia palkittuja urheilijoita ja TriVATeamia!