Tahkon täyden matkan SM-kisaan on aikaa 9 päivää, onhan sinulla liittojäsenyys hankittuna?

1.8.2019

Mikä on liittojäsenyys?

Triathlonliiton sääntöjen mukaan sen jäsenseurojen jäsenmaksu on 16 € per aikuisjäsen ja 10 € per juniorijäsen. Tämä liiton jäsenmaksu maksetaan Suomisport järjestelmässä. Seurat voivat maksaa tämän maksun kootusti viemällä jäsenensä järjestelmään ja maksamalla heistä kaikista jäsenmaksun tai jäsenet voivat itse käydä maksamassa tämän liittojäsenyyden Suomisportissa. Seurojen tulee kummassakin tapauksessa huolehtia siitä, että kaikista sen triathlonharrastajista tämä liittojäsenmaksu hoidetaan ajallaan.

SM- ja kansalliset kisat - liittojäsenyys

SM- sekä kansallisiin kilpailuihin ei ole myynnissä erillistä kilpailulisenssiä. Näihin kilpailuihin voi ilmoittautua ja osallistua, vaikka ei olisikaan minkään seuran jäsen. SM-mitalin voi sen sijaan saada ja viralliseen SM-tulosluetteloon merkitään vain ne urheilijat, jotka edustavat Suomen Triathlonliiton alaista rekisteröitynyttä jäsenseuraa, henkilön tiedot löytyvät Suomisport järjestelmästä ja liitojäsenmaksu kilpailijan osalta on suoritettu kuusi vuorokautta ennen kilpailua. Pelkkä Triathlonliiton alaisen seuran jäsenyys ei siis riitä vaan kilpailijalla tulee olla myös liittojäsenyys hankittuna edustamaansa seuraan ennen määräajan umpeutumista!

SM-kilpailujen yleinen sarja

SM-kisojen yleisessä sarjassa voivat kilpailla vain ne urheilijat, jotka edustavat Suomen Triathlonliiton alaista rekisteröitynyttä jäsenseuraa, joiden tiedot löytyvät Suomisport järjestelmästä ja liiton jäsenmaksu kilpailijan osalta on suoritettu kuusi vuorokautta ennen kilpailua.

Liittojäsenyyden ostaminen joko itselle (voi ostaa myös Suomisportin appista)

  1. Kirjaudu profiiliisi ja aloita ostotapahtuma valitsemalla:
  2. Ostamaan
  3. Jäsenyyden
  4. Valitse jäsenseurasi.
  5. Näet sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat jäsenyydet. Valitse joko 16 € (aikuisille) tai 10 € (lapsille).
  6. Valitse haluamasi maksutapa, rastita kaikki hyväksyttävät kohdat ja siirry maksamaan jäsenyys kohdasta ”Jatketaan maksamaan 16 €.”
  7. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet jäsenyyden tiedot profiilissasi.

Tahkolle voit ilmoittatua täältä