SM-kisojen haku vuodeksi 2020

Triathlonliiton SM-kilpailujen haku vuodeksi 2020

Hakemukset tehdään 30.8.2019 mennessä käyttäen alla olevaa hakulomaketta. Annetut tiedot ovat sitovia, niitä voi kuitenkin muokata vielä hakuaikana. Hakemuksen sisältö on kokonaisuudessaan luottamuksellinen. Poikkeamat Kilpailujen järjestämissääntöihin tulee ilmoittaa kilpailuhakemuksessa.

Nyt haetaan järjestäjiä seuraaviin SM-kilapiluhin:

Duathlon, joka toimii nuorten maajoukkueen karsintakisana ja tulisi järjestää toukokuun alussa.

Sprinttimatka (ei sarjaa U15)

Perusmatka (ei sarjaa U17)

Puolimatka (ei sarjoja U17, U19 ja U23)

Täysmatka (ei sarjoja  U17, U19 ja U23)

Supersprint ikäluokille U15, U17 ja U19

SM joukkueviestit

 

Viralliset kilpailusarjat

SM-KILPAILUISSA JÄRJESTETTÄVÄT VIRALLISET KILPAILUSARJAT OVAT:

MYL (miehet yleinen), NYL (naiset yleinen), M/N U15, M/N U17, M/N U19, M/N U23, M/N18-29, M/N30-34, M/N35-39, M/N40-44, M/N45-49, M/N50-54, M/N55-59, M/N60-64, M/N65-69, M/N70-74 ja M/N75->. (järjestäjä määrittelee sarjat hakemuksessa)

Kisajärjestäjä voi hakea tähän poikkeamaa ilmoittamalla siitä haun yhteydessä kohdassa - Poikkeamat sääntöihin

Huomioitavaa on, että SM-kisoissa kilpailijan minimi-ikä on sprinttimatkalla 16 vuotta ja 18 vuotta perusmatkalla, puoli- sekä täysmatkalla (katso Kilpailujen järjestämissäännöt). Minimi-ikä on se ikä, jonka kilpailija täyttää ko. vuonna.

 

SM-OSANOTTOMAKSU

Kilpailunjärjestäjä määrittää hakemuksessaan SM-kilpailujen osanottomaksut ja mahdolliset peruutusehdot

KILPAILULUPAMAKSUT 2020

Kilpailulupamaksu on osallistujaperusteinen ja siihen kuuluvat kaikki kilpailijat, jotka osallistuvat SM- tai kansallisiin kilpailuihin tai samassa yhteydessä samalla (tai siihen rinnastettavalla) matkalla kilpailtaviin sarjoihin. Maksu sisältää Liiton asettamien tuomareiden korvaukset hallituksen päätöksen mukaisesti  ja SM-mitalit. Lisäksi seuroilla on voimassa liiton hankkimat Teosto- ja Gramex esitysoikeudet ja Tuplaturvavakuutus.

Kilpilumaksun määräytymisperuste on kilpailuun ilmoittautuneiden urheilijoiden lukumäärä tai vähintään minimimaksu. Kilpailumaksuun ei myönnetä poikkeuksia.

.

Kilpailu

Rekisteröintimaksu/ osallistuja

Minimimaksu/kilpailu

Pikamatkan SM

10 €

2000€

 

Perusmatkan SM

10 €

2000€

 

Puolimatkan SM

10 €

4000€

 

Täyden/pitkän matkan SM

10 €

3000€

Duathlonin SM

10 €

1000€

 

Joukkueviestin SM

10 €

1000 €

 

SM-JOUKKUEVIESTIT

Joukkueviesti on tuleva Olympialaji Tokiossa, joukkueessa kisaavat aina 2 naista + 2 miestä (järjestyksessä N+M+N+M), joista jokainen tekee triathlonin lyhyillä matkoilla 200m - 6km – 1.5km

SM-kilpailuissa kisataan seuraavissa sarjoissa:

1. SM-joukkueviesti Yleinen: kolmen hengen joukkue, joista vähintään yhden kilpailijan tulee olla nainen, joka kisaa 2. osuudella.

2. SM-joukkueviesti Nuoret: kolmen hengen joukkue, kaikki kilpailijat 19 v tai nuorempia (syntyneet v. 2000 tai aikaisemmin) ja vähintään yhden kilpailijan tulee olla nainen, joka kisaa 2. osuudella.

3. SM-joukkueviesti Masters: kolmen hengen joukkue, kilpailijoiden yhteenlaskettu ikä pitää olla vähintään 130 v ja vähintään yhden kilpailijan tulee olla nainen, joka kisaa 2. osuudella.

Joukkueenikä: Esim. jos kaikki ovat syntyneet v. 1975, joukkueen iäksi tulee 3x44v = 132v

Matkat: uinti 200 m - pyöräily 5 km - juoksu 1,5-2 km.

VALINTAKRITEERIT

Kilpailuun turvallisuuteen liittyvät hakemuskohdat ovat poissulkevia. Osallistumismaksujen ja palkintorahan suuruus, järjestäjän luotettavuus ja aikaisempi kokemus triathlonkilpailujärjestelyistä ovat merkityksellisiä kriteereitä valinnan suhteen. Osanottajamääräarviossa hakija arvioi sen osanottajamäärään, johon se sitoutuu vähintään ja josta se maksaa liitolle kilpailunjärjestämismaksun. Todellinen osallistujamäärä voi poiketa ilmoitetuista luvuista.  HUOMIOI MINIMIMAKSU! Liitto arvio tapahtuman mediapotentiaalia annetun selvityksen perusteella. Hakemuksessa annettujen tietojen perusteella liittohallituksen kilpailutyöryhmä arvioi hakijat ja ansioitunein hakija valitaan SM-kilpailujen järjestäjäksi. Hakemuksessa ilmoitetut tiedot ovat sitovia. Mikäli niistä poiketaan, voi liittohallitus peruuttaa kilpailuluvan, määrätä sanktion tai siirtää kisat toiselle järjestäjälle.

POIKKEMAT SÄÄNNÖISTÄ

Kilpailunjärjestäjän tulee hakea kilpailuvaliokunnalta lupaa poiketa säännöistä kilpailulupaa haettaessa, jotta kilpailuvaliokunta/ liitonhallitus pystyy arvioimaan kaikkia hakijoita tasapuolisesti. Lupa voidaan myöntää, mikäli sen tarkoitus on korostaa kilpailun erityistä luonnetta. Kilpailun ja kilpailijoiden turvallisuutta ei saa vaarantaa, eikä kilpailun turvallisuuteen liittyviin kohtiin ei voi hakea poikkeusta SM-kilpailua järjestettäessä (kuten muulta liikenteeltä suljettu pyöräreitti). Poikkeuksista tulee tiedottaa kilpailijoille kirjallisesti ennen kilpailua kilpailukutsun yhteydessä.

KAIKKI HAKEMUKSET KÄSITELLÄÄN LUOTTAMUKSELLISESTI, EIKÄ NIISSÄ OLEVIA TIETOJA KÄYTETÄ MUUHUN KUIN SM-KILPAILUJEN HAKUUN VUODEKSI 2020.

PDF-tiedostoKilpailunjärjestämissäännöt 2019-2020_korjattu 30072019.pdf (294 kB)
Kilpailujen järjestämissäännöt_korjattu 30.07.2019

SM-kisojen haku vuodeksi 2020