Age Group Team Finland

Haku Age Group Team Finland (AG) - maajoukkueen jäseneksi vuodeksi 2021

Haku AG-maajoukkueeseen vuodeksi 2021 on avattu -  miten pääsen edustamaan Suomea kansainvälisiin kisoihin?

Voit liittyä AG-maajoukkueeseen, jos olet Suomen kansalainen ja Suomen Triathlonliittoon kuuluvan seuran jäsen, sinulla on kansainvälinen kilpailulisenssi, ja kilpailukuntosi riittää kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin.

Miten toimin?

  1. Täytä hakulomake AG-maajoukkueeseen 15.4.2021 mennessä: https://www.triathlon.fi/maajoukkueet/age-group-team-finland/jasenhakemus/
  2. Ilmoittaudu kisoihin 15.5.2021 mennessä:
  3. Kansainvälisissä arvokisoissa käytetään Suomen virallista kisapukua. Jos sinulla ei ole virallista kisapukua, voit tilata sen Bioracerin verkkokaupasta. Tilausaika on 6.5. - 20.5. Linkki verkkokauppaan lähetetään kaikille AG-maajoukkueen jäsenille. Suomella on vielä tämän vuoden kaksi virallista AG-kisapukua. World Triathlonin sääntöjen mukaan maajoukkueen urheilijoiden tulee käyttää kisassa samaa kisapukua. Näin ollen kaikille kisoihin ilmoittautuneille laitetaan kisailmoittautumisen jälkeen tietoa siitä, mitä pukua kisassa tullaan käyttämään.
  4. Suorita Puhtaasti Paras koulutus ja lähetä siitä diplomi kaisa.tamminen@triathlon.fi https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi

Voit liittyä AG-maajoukkueeseen, vaikka et lähde tulevana kesänä yhteiselle kisamatkalle. Tässä tapauksessa täytä vain hakukaavake. AG-maajoukkueelle tullaan järjestämään syksyllä yhteinen kotimaan leiri. Leirin ajankohta selviää myöhemmin.

Näet kaikki kansainväliset kisat täältä

Age Group Team Finland

Pirjo Tenhu

pirjo.tenhu(at)triathlon.fi