Koulutukset

Triathlonliiton valmentajakoulutukset

Triathlonliitto järjestää valmentajakoulutuksia yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa Vierumäellä. Koulutusten sisällöistä ja opetuksesta vastaavat Antti Kauhanen ja Mika Luoto.

ESIMERKKISISÄLLÖT KOULUTUKSISTA LÖYTYY TRIATHLONLIITON KOULUTUSPROSESSIT-DOKUMENTISTA

1-taso

Triathlonin tason 1 valmentajakoulutus keskittyy hyvän harjoituksen ja harjoitusviikon ympärille. Aihealueita ovat fyysisten ominaisuuksien kehittäminen, triathlonin lajien tekniikka ja harjoittelu, psyykkinen valmennus sekä taitoharjoittelu.

2-taso

Tason 2 valmentajakoulutuksessa painopiste on harjoitusjakson ja harjoitusvuoden suunnittelu sekä seuranta. Tätä teemaa käsitellään fyysisten ominaisuuksien, lajien harjoittelun sekä taitovalmennuksen kautta. Lisäksi koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita ovat ravinto ja psyykkinen valmennus.

3-taso

Tason 3 valmentajakoulutus syventää tietoja ja osaamista lajien harjoittelusta, taitovalmennuksesta, psyykkisestä valmennuksesta sekä ravintovalmennuksesta. Koulutuksessa tutustutaan myös Triathlon-tutkimuksen tämän hetken tilaan sekä erityisolosuhteiden (kuuma, korkea ilmanala) hallintaan.

Vuoden 2020 koulutukset

2-taso

2-tason koulutukseen voivat hakeutua kaikki Triathlonliiton 1-tason koulutuksen suorittaneet henkilöt. Henkilöt, jotka eivät ole suorittaneet Triathlonliiton 1-tason koulutusta, mutta omaavat pitkän valmennuskokemuksen ja joilla on liikunta-alan koulutustaustaa, voivat hakeutua koulutukseen lähettämällä valmentaja-CV:n osoitteeseen kaisa.tamminen@triathlon.fi. Triathlonliitto arvio jokaisen CV:n erikseen ja tekee päätöksen hakijan pätevyydestä hakeutua 2-tason koulutukseen ilman liiton 1-tason koulutuksen suorittamista.

Koulutuksen lähijaksot:

  • 1. 25.-27.9.2020
  • 2. 27.-29.11.2020
  • 3. 29.-31.1.2021

Hinta 750€ per. henkilö, hinta sisältää:

  • Täysihoidon lähijaksoilla (3x 2vrk)
  • Yleiskouluttajan (Suomen Urheiluopisto) sekä lajikouluttajan
  • Koulutusmateriaalin lajisisältöineen

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

 

 

VALMENTAJIEN ANTIDOPINGLUENTO

PDF-tiedostoTriathlonliitto koulutusprosessit (1).pdf (917 kB)
TRIATHLONLIITON KOULUTUSPROSESSIT