Satu Pippola

Urheilija esittelyt

Nimeni: Satu Pippola

Seura: Turun Urheiluliitto

Miten triathlonin pariin

Aikaisemmin pelkästään juoksin. Tästä oli seurauksena, että akillesjänteet kuluivat loppuun. Lääkäri suositteli vastapainoksi uintia ja pyöräilyä. Pian huomasin, että näissäkin lajeissa voi kilpailla. Vuonna 2013 keräsin rohkeutta osallistua ensimmäiseen kilpailuuni seuran järjestämään "Juhannus-triathloniin". Kilpailu otti luulot pois ja antoi kaipaamaani haastetta. Haasteita löytyy edelleen.

Täydennä lause

Triathlon on minulle kisalajini monen urheilulajin joukossa, johon tähtään monipuolisesti liikkuen juosten ja pyöräillen teillä ja poluilla, hiihtäen sekä ryhmäliikuntoihin osallistuen ja crossfittia harrastaen.

Palautumisvinkkini kovasta treenistä tai kisasta

Kylmäuinti, ruokavalio ja paljon unta. Liikunta on minulle myös vastapainoa työn aiheuttamalle kuormitukselle.

Elämäni kohokohta triathlonissa

Norseman. Menin sinne nöyränä aloittelevana triathlonistina ja onneksi en tiennyt, mitä tuleman piti. Maaliin pääsin ja jos tilaisuus suotaisiin uudelleen, menisin sinne heti uudestaan, mutta hieman viisaampana.

Paras kirja jonka olen lukenut

Paras lukemani kirja ei heti tule mieleen, mutta sen pitää olla jotain erittäin kevyttä luettavaa, vastapainoa kovalle rasitukselle.

Ihailen

Miestäni, joka mahdollisti lasten ollessa pieniä treenaamiseni hoitamalla erittäin paljon lapsia, kotia ja koiramme oman työnsä lisäksi. Tämä tie jatkuu edelleen.

Haaveilen

Haaveilen pitkällä tähtäimellä liikunnallisesta vanhenemisesta mieheni ja ystävieni kanssa, sekä lyhyellä tähtäimellä yhteisestä toiminnallisesta lomasta suurperheeni kanssa , johon kuuluu mieheni lisäksi 5 poikaa ja yksi lapsenlapsi.

Seuraavaksi haastan "kisasiskoni" Päivi Rantalan.