Vuoden 2019 KV-lisenssit ovat nyt myynnissä!

7.12.2018

KV-lisenssit vuonna 2019

Triathlonliitolla on myynnissä vuonna 2019 kahdenlaisia KV-lisenssejä. Koko vuoden 2019 kattava KV-lisenssi maksaa 17 € ja päivälisenssi Lahden IM:lle ja Turun Challengelle maksaa 5 € etukäteen ostettuna. Paikan päällä Lahdessa ja Turussa päivälisenssit maksavat 10 €.

Kansainvälisen vuosilisenssin ostajan tulee olla Triathlonliiton alaisen seuran jäsen ja hänen jäsenmaksunsa liitoon tulee olla maksettu, ennen kuin hän voi ostaa KV-lisenssin. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 16 € aikuisilta ja 10€ lapsilta. Ostamalla jäsenyyden Suomen Triathlonliiton alaiseen seuraan, henkilöllä on myös automaattisesti kansallinen kilpailulisenssi.

Sekä lisenssit että jäsenmaksut ostetaan joko Suomisportista –www.suomisport.fi tai Suomisportin applikaation kautta.

Mihin tarvitsen Triathlonliiton jäsenyyttä eli kansallista lisenssiä?

Tarvitse jäsenyyttä = kansallista lisenssiä,

  • Jos haluat edustaa seuraasi SM-, CUP-tai kansallisissa kisoissa, sinun tulee olla kyseisen seuran jäsen Suomisportissa.
  • Jos haluat tuloksesi viralliseen SM-tulosluetteloon, sinun tulee olla Triathlonliiton alaisen seuran jäsen Suomisportissa.
  • Jos haluat ostaa joko KV-lisenssin tai OP:n Sporttiturva vakuutuksen, sinun pitää olla Triathlonliiton alaisen seuran jäsen Suomisportissa.

Triathlonliiton alaiset kisat vuonna 2019. Kansalliset kisat tulevat listalle tammikuussa 2019.