Suomisport - Triathlonliiton lisenssien ja vakuutuksen ostopaikka

31.7.2018

SUOMISPORT

Triathlonliiton seurajäsenyydet (=kansalliset lisenssit), kansainväliset lisenssit (vuoden lisenssi ja päivälisenssit Turun Challenge-kisoihin) sekä OP:n Sporttiturvavakuutus ostetaan Suomisportista. Suomisportin osoite on: https://www.suomisport.fi/. Triathlonliiton alaiset seurat ovat vieneet jäsenensä järjestelmään ja joissain tapauksissa jäsenet on viety ilman järjestelmän vaatimia tietoja. Käythän siis tarkistamassa järjestelmästä, että kaikki tietosi ovat siellä oikein!

Järjestelmään kirjaudutaan joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Jos et ole varma, millä tiedoilla sinulle on luotu profiili järjestelmään, ota yhteys joko omaan seuraasi tai liittoon (Kaisa Tamminen gsm. 040-1374566).

Jos seurasi ei ole ostanut sinulle jäsenyyttä, voit ostaa sen itse. Luo ensin profiili järjestelmään ja mene sen jälkeen kohtaan: Ostamaan - Jäsenyyden -Valitse seura -Valitse Suomen Triathlonliiton jäsenmaksu 12 € -  Siirry maksamaan.

Vuoden 2018 voimassa olevan KV-lisenssin voit ostaa (kun sinulla on voimassa oleva seurajäsenyys) kohdasta: Ostamaan- Lisenssi -Valitse laji -Valitse lisenssi - Siirry maksamaan.

KV-lisenssin kohdalla voit valita joko Päivälisenssin Turkuun (5€) tai vuosilisenssin, joka on voimassa vuoden 2018 (15€). Päivälisenssit eivät vaadi seurajäsenyyttä. Jos et kuulu Triathlonliiton alaiseen seuraan, valitse seuraksesi - 00-ei seuraa-no club.

Ostosi jälkeen voit aina tarkistaa voimassaolevat lisenssisi, vakuutuksesi, jäsenyydet ja tapahtumat kirjautumalla takaisin Suomisporttiin tai lataamalla Suomisport -applikaation, myös omasta puhelimestasi.

KV-lisenssistä saat A4-tulosteen, kun otat kuvan lisenssistä puhelimen näytöstä, tallennat kuvan omaan kuvatiedostoon, ja sen jälkeen valitset tulostimen asetuksista A4.

Myös vakuutus ostetaan kohdasta: Ostamaan - Lisenssi. Tämä johtuu siitä, että vakuutus on aina sidottu lisenssiin ja sitä ei voida myydä ilman lisenssin ostamista.

 

 

Liitteet