Suomen Triathlonliitto ry ja Optiikka Juurinen Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen

23.9.2019


Suomen Triathlonliitto ry ja Optiikka Juurinen Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen

Suomen Triathlonliitto ry:n toimitusjohtaja Kaisa Tamminen ja Optiikka Juurinen Oy:n toimitusjohtaja Timo Juurinen ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Rudy Project tuotteiden osalta.

Rudy Project - Elevate your performance

Rudy Project kypärien ja urheilulasien verrattomat ominaisuudet ovat omiaan edesauttamaan suorituskyvyn parantamista mm. triathlonsuorituksen aikana. 

Taloudellinen tuki

Optiikka Juurinen Oy lahjoittaa 8 kpl Spectrum kypäriä ja 8 kpl Defender urheilulaseja Suomen Triathlonliiton valitsemille edustusurheilijoille. Kaikille Suomen Triathlonliiton jäsenille tarjotaan 20% alennus tuotteiden hinnoista Rudy jälleenmyyjien kautta. Rudy Project urheilulasit ovat saatavana myös omilla silmälasivahvuuksillasi.

"Uskon yhteistyösopimuksemme auttavan Rudy Project tuotteiden tunnettuuden lisäämisessä Suomessa", sanoo Timo Juurinen Optiikka Juurinen Oy:stä. Kaisa Tamminen Suomen Triathlonliitto ry:stä iloitsee siitä, että sopimuksen myötä liitto pystyy auttamaan valittuja edustusurheilijoitaan. ”Uskon, että kumpikin sopimuksen osapuoli saavat yhteistyösopimuksesta hyötyä ja tämä myös motivoi osapuolia syventämään yhteistyötä tulevaisuudessa” , toteaa Tamminen.

Lisätietoa

Kaisa Tamminen, kaisa.tamminen@triathlon.fi

Timo Juurinen, timo.juurinen@optiikkajuurinen.fi